ThrowbackThursday

#1 ThrowbackThursday – Carmen Ketelaar

IMG_0097IMG_0098

Hoeraaa! Een nieuwe rubriek! Ik denk ééntje die jullie ook wel leuk gaan vinden, want jij kunt hier namelijk aan mee doen.

Op Instagram zie je veel inspirerende transformaties rond gaan. Van obesitas naar fit, of juist van anorexia naar fit. Sommigen met een bijzonder verhaal, maar ook gewoon mensen die het eens tijd vonden hun leven drastisch om te gooien. In deze nieuwe rubriek wil ik mijn volgers en lezers de kans geven hun transformatie te delen. Twee keer per maand zal ik in deze rubriek het verhaal delen van een aantal van jullie!

We beginnen met, mezelf. Hoi. Ik denk dat jullie al wel best veel van mij weten, maar toch deel ik het nog een keertje. Ik ben 5 jaar depressief geweest, waarvan ik 1,5 jaar in een instelling heb doorgebracht. Toen ik weer thuis kwam wonen in juni 2012, was ik erg veel aangekomen. Ik besloot om te gaan afvallen door middel van gezonder eten, aan sporten deed ik niet, alleen wat wandelen af en toe. Ik kreeg het voor elkaar om in 6 maanden, 10 kilo af te vallen. Maar dit was niet genoeg… Ik viel meer en meer af en april 2013 woog ik nog maar 48 kilo. Mijn startgewicht was 65 kilo, dus dat betekend dat ik bijna 20 kilo kwijt was.

In juli 2013 kreeg ik zware rug problemen. Ik moest naar de sportschool om aan te sterken. Ik had een special schema van de fysio gekregen, dus ik ging 2 keer in de week een half uurtje. Mijn voeding was op dit moment niet echt in orde. Deze maand leerde ik ook mijn vriend kennen, toen we steeds meer afspraken en uiteindelijk in oktober 2013 een relatie kregen, kon ik eens even in zijn levensstijl kijken. Veel sporten, gezond en genoeg eten en heel gelukkig zijn. Dat leek mij wel wat. Dus ik begon in januari 2014 maar eens met het totale pakketje, meer sporten, gezond eten en lekker in mijn vel zitten. Ondertussen is het alweer januari 2015. Ik sport 5 keer in de week, ik lift, ik ren, weeg op dit moment +- 55 kilo,  heb mijn voeding op orde en voel me fit, gelukkig en gezond. Ik kan wel zeggen dat ik die doelen in ieder geval heb bereikt. The way it supposed to be.

Wil jij ook jouw verhaal en transformatie delen? Stuur dan jouw naam, verhaal en foto’s naar fitnesscarmen@gmail.com en wie weet sta jij over twee weken wel op mijn blog & Instagram!

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

——————————————————————————————————————
IMG_0097IMG_0098

Hooraayy! A new column! I think this will be one you guys are going to like as well, cause you can be part of it.

On Instagram, you can see many inspiring transformations. From obesity to fit, or just from anorexia to fit. Some with a super special story, but also people who just thought it was time to change their lifestyles big time. In this new column, I want to give my followers and readers the opportunity to share their transformation. Two times a month, I’ll share your story in this column!

We start with, myself. Hello. I think you guys know a lot about me, but I’m going to share it again anyways. I’ve been in a depression for 5 years, of those 5 years I had to live in a youth care organisation for 1,5 years. When I came home in June 2012, I gained lots of weight. I started to lose some weight by eating a lot healthier. I didn’t work out then, only some long walks now and then. I managed to lose 10 kg in 6 months. But this wasn’t enough.. I lost more and more weight and in April 2013 my weight was only 48 kilo’s. My starting weight was 65 kilo’s, so that meant that I almost lost 20 kilograms.

In July 2013 I got heavy problems with my back. I had to go to the gym to make my back muscles stronger. I got a special schedule from my physical therapist, so I went to the gym for half an hour, twice a week. My nutrition wasn’t exactly right at the moment. That month I met my boyfriend, when we started dating and got a relationship in October 2013, I got the chance to take a look in his lifestyle. Working out a lot, eating healthy and enough and being super happy. This seemed pretty good to me. So I started with the total package in January 2014, working out more, eating healthy and feeling great in my skin. In the mean time it’s January 2015 already. I work out 5 times a week, I lift, I run,, my weight is +- 55 kilograms at the moment, my nutrition is going super well and I feel fit, happy and healthy. I can say that those goals are achieved. The way it supposed to be.

Do you want to share your story and transformation as well? Send me your name, pictures and story to fitnesscarmen@gmail.com and maybe you’ll be standing on my blog & Instagram in two weeks!

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Page & Bloglovin’.

Advertenties

2 gedachten over “#1 ThrowbackThursday – Carmen Ketelaar”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s