Goodbye Week

#7 Goodbye Week

IMG_20150124_132219_resized
Goodbye week en goodbye money.. Ja, for real. Ik zal je zo vertellen waarom. Afgelopen week stond eigenlijk alleen maar in het teken van sport. Heel veel sporten en daar ook zichtbaar van genieten. I did. Ik heb een zwaar toffe week gehad met onwijs leuke dingen.

Nike training, dat was het eerste toffe gedeelte. In een eerdere blog beschreef ik al hoe onwijs gaaf die dag was, dus mocht je het terug willen lezen, ga vooral je gang! Deze workout had me wel zo erg afgemat dat ik de volgende dag nog moe en lui op de bank lag. Dat was dus mijn rustdag. Lekkerrr! De rest van de week wel echt kapot goede trainingen gehad. Mijn energie zit nu echt op het hoogtepunt, meer mensen die hier ‘last’ van hebben? Op dit moment zit ik toch wel een beetje mijn spierpijn weg te bijten van gisteren, dat was met recht een killer legday. Mijn nieuwe pwo doet het goed!

IMG_20150124_130314_resized

Op dit moment ben ik ook gewoon super lekker bezig naar mijn idee. Mijn voeding gaat echt top, ik zit nog steeds op 1700 kcal per dag met een fijne verdeling van mijn macro’s. Door mijn nieuwe Polar FT4 horloge weet ik precies hoeveel ik verbruik tijdens mijn trainingen en zo weet ik dus ook of ik meer of minder kan eten om onder mijn BMR (rust metabolisme) uit te komen! Mijn progressie gaat hard, ik verlies vet maar blijf wel sterker worden. Kan niet beter toch?

Ik ben weer eens naar school geweest, en heerlijk gewerkt bij Bagels & Beans. Kan geen genoeg krijgen van dat baantje, gelukkig mag ik een extra dag aan het werk, dus de centjes zijn van harte welkom. Het sneeuwde gewoon afgelopen weekend. Best leuk wakker worden, even knuffelen met je boy en daarna de gordijnen open doen en de wereld zien vol met witte watjes. Helaas was de pret al snel voorbij want het was zo dooi als het maar kan, sneeuw is dus alweer weg.. Jammer. Toch wel een leuke foto aan over gehouden met onze nieuwe Body & Fit kleding. (Bestellen kan via de banner hier onder, blog comes soon! )

IMG_20150124_132404_resized

Nou zoals ik al begon, goodbye money. Ik heb zojuist een Iphone gekocht. Probably wordt dat mijn beste aankoop ooit, maar toch is het best een aanslag op je bankrekening als je los zo’n telefoon koopt. Donaties zijn welkom. Graag wil ik jullie wel even waarschuwen alvast; Selfies in overvloed. Jawel, zit een goede camera op zo’n ding dus daar kun je best wel mooie food & fitness pictures mee maken!

Hoe vinden jullie trouwens de nieuwe layout van mijn blog? De nieuwe blogs op de hoofdpagina en de categorieën aan de zijkant. Simpel, maar overzichtelijk. Ik ben er blij mee! Hoe was jullie week?

Liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20150125_135304_resized———————————————————————————————

IMG_20150124_132219_resized

Goodbye week and goodbye money. Yes, for real. I’m gonna tell you why in a moment. Last week was all about working out actually. Working out a lot and enjoying it to the max. Cause yes, I did. I had a super awesome week with super awesome thingies.

Nike training, that was the first awesome part. In a blog before, I already discribed how amazingly cool that day was, so if you want to read it back, just do it! This workout really made me tired though, so the next day my energy was quite gone and I was laying lazy on the couch. That was my rest day. Niceeee! The rest of the week my workouts really went so good. My energy is super high at the moment, more people who feel the same way? At this moment I’m kind of doing my best to sit on a chair with those sore muscles over here from yesterdays workout, that was for real a killer workout. My new pwo does his shit good!

IMG_20150124_130314_resized

At this moment everything is just going super good in my opinion. My nutrition is great at the moment, I am eating 1700 kcal a day with a nice division of my macro’s. Because of my new Polar FT4 watch I know exactly how much I burn during my workouts and this way I alsno know if I need to eat less or if I can eat more to still come underneath my BMR (rest metabolism). My progress is going super well at the moment, I’m loosing fat but I keep getting stronger. Can’t get any better right?

I’ve been to school again and worked some nice days at Bagels & Beans. Can’t get enough of that job, luckily I’ve got an extra working day, so the money is welcome as shit actually. It was snowing last weekend you guys, It’s really cool waking up like that, just some cuddling with your boy and when you’re opening your curtains you see that the world is covered in cotton. Unfortunately the fun was over pretty quickly because it was waaay to hot for the snow to stay on it’s place, so the snow was gone pretty soon.. Such a shame. We did made some awesome pictures in the snow with our new Body & Fit clothes right?

IMG_20150124_132404_resized

Well, like I started this blog, goodbye money. I just bought myself a new Iphone. This will probably be the best thing I’ve ever bought in my entire life, but still my bankaccount is crying super hard at the moment when you’re buying such a phone. Donations are welcome. I do want to warn your guys; Selfie attack. Yes, that thing has a super good camera so you can definitely make some nice food & fitness pictures on that!

What do you guys thing about the new layout of my blog? The new blogs at the home page and the categories at the side. Simple, but accessible. I am super happy with it! How was your week?

Love, Carmen.

You can also follow me at my Instagram, Facebook Page & Bloglovin’.

IMG_20150125_135304_resized

 

 

Advertenties

4 gedachten over “#7 Goodbye Week”

  1. Hey Carmen,
    Leuke blog met nuttige info!
    Vraagje: Ik heb mijn macro’s berekend en zit op ca. 1800 kcal per dag. Heb een app (myfitnesspal), waarin ik mijn voeding kan bijhouden. Daarnaast train ik ca. 4x per week (kracht en cardio). Verhoog jij je calorie intake op de dagen dat je sport? Jij houdt natuurlijk je verbruik bij met je Polar horloge, maar wat als je deze apparatuur niet hebt…?
    Thanks alvast voor je reactie en keep up the good work! 😉

    1. Hee meis! Ik gebruik die app zelf ook, het ligt er een beetje aan wat je doelen zijn wat je calorie intake is. Ik hou mijn inname wel elke dag gelijk, ookal sport ik niet. Wel doe ik op rustdagen wat meer eiwitten en minder koolhydraten. Het polar horloge is echt alleen voor het sporten hoor, dus ik zou mijn verbruik niet weten als ik deze niet om heb!

  2. Thanks voor je reactie. Wanneer je in die app je sport/ verbruik invoert, gaat hij automatisch je calorie intake omhoog zetten… Ik dacht al, moet ik dat er allemaal nog bij eten als ik flink gesport heb!? Haha. Mijn doelen zijn vooral meer spieren, de rest zit wel goed… 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s