Goodbye Week

#6 Goodbye Week

IMG_20150116_150546_resized
Een dagje later dan normaal, maar dat maakt niet uit! Ik blik weer even terug op mijn weekje. Lees je mee?

Ik denk dat dit een hele korte blog wordt, mijn weekje had eigenlijk alleen maar ups als ik het zo kan zeggen! Ja, dat kan ik. Ook wel eens fijn toch, zo’n weekje? We begonnen de maandag met een welverdiende LEGDAY. Hoezeee, had ik wel even zin in! Ik vind benen trainen echt één van de fijnste dingen in de wereld. Je gaat kapot maar toch, super fijn! De rest van de week bestond eigenlijk ook uit leren – tentamenweek -, een interviewtje bij de radio, sporten en natuurlijk werken bij Bagels & Beans Zwolle! Ik heb niet echt tijd gehad om te bloggen, sorry daarvoor. Ik hoop dat ik deze week wat meer tijd heb!

IMG_20150117_192900_resized

De week ging heerlijk snel en het weekend brak aan. Boyfriend timeee. Verheug ik me toch elke keer weer op! Luie avondjes, lekker op de bank hangen, filmpjes kijken, samen sporten en gek doen. Kan niet beter toch? Omdat we jullie wat meer op de hoogte willen houden van ons en het samen sporten, hebben we ook een gezamenlijke Instagram aangemaakt @fitcouplenl, hier gaan we leuke workout foto’s en video’s op plaatsen, dus volg ons gerust! Zaterdag lekker samen gesport, dit was zondag eigenlijk ook de bedoeling maar we waren allebei al 5x wezen sporten die week. Dusssss, maar eventjes lekker gezwommen en daarna door naar de verjaardag van Kjell zijn neef met als eind top punt; McDonalds. Oh yeaahhh. 

Ik ben nu trouwens ook de trotse nieuwe eigenaresse van een prachtige Polar Horloge waarmee ik kan tracken hoeveel ik verbrand tijdens een workout. Ik heb vanmiddag een Nike Running Event, daar ga ik deze waarschijnlijk dragen en mijn andere horloge, de TomTom Multisport Cardio, om ze te vergelijken! Iemand interesse in een review?

En dan heb ik nog een vraagje; Heb je vragen over spiermassa aankomen, moeilijke termen in de fitnesswereld, voeding of droogtrainen? Mail dan even naar fitnesscarmen@gmail.com!

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20150117_124809_resized————————————————————————————————————————
IMG_20150116_150546_resized

A day later as normally, but that doesn’t matter! I’m looking back at my week. Are you reading with me?

I think this is going to be a very short blog, my week was kind of simple and had only ups if I can say it like that. Yes, I can. Also pretty nice right, such a week? We started last monday with a nice and well deserved LEGDAY. Yayyyy, was kinda in the mood for that. Training legs is definitely one of my favorite things in the world. You’ll get super tired, so nice! The rest of the week was kind of the same. Learning – exam week -, an interview at the radio station, working out and of course working at Bagels & Beans Zwolle! I didn’t really had time to write some blogs, I’m sorry for that. I hope I have some more time this week!

IMG_20150117_192900_resized

The week went by pretty fast and the weekend was back. Boyfriend timeee. I’m always looking forward to that! Laze evenings, laying on the couch, watching movies, cuddling, working out together and act crazy. Can’t be better right? Because we want to keep you guys updated about us and working out together, we’ve made a Instagram page together, @fitcouplenl, we are going to post nice workout video’s and pictures over here, so follow us if you want to see that! We went to the gym together on saturday, we planned the same thing on sunday, but we both went to the gym 5 times al ready that week. Sooooooo, we took a nice swim and afterwards we went to the birthday of Kjell his nephew with as the best ending; McDonalds. Oh yeaahh.

I am also the proud new owner of a beautiful Polar Watch where I can track with how many calories I burn during a workout. I’ve got a Nike Running event this afternoon, so I might try it out then again to compare it with my other watch, the TomTom Multisport Cardio. Anyone interested in a review?

And I have an other question; Do you have questions about gaining muscle, hard termes in the fitnessworld, nutrition or getting lean? Send an email to fitnesscarmen@gmail.com!

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20150117_124809_resized

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s