Goodbye Week

#5 Goodbye Week

IMG_20150109_170423_resized
Oké, deze ga ik even kort houden. Ik blog altijd veel te lang, vinden jullie ook niet? Nou ja, ik ga gewoon beginnen. Eerste ‘schoolweekje’ van 2015! Leggoooo!

Zoals ik vorige week al aan gaf begon de week iets minder goed. Ik weet niet wat het is met mijn weerstand de laatste tijd, maar ik had weer last van een voorhoofdholte ontsteking waardoor ik zeker 3 dagen lekker plat op de bank heb gelegen. Even uitrusten, veel thee drinken, op advies van dokkiemans paracetamol & ibuprofen innemen en vroeg naar bed. Dat heb ik dus gedaan. Even het sporten op een laag pitje. Jammer dan, dat komt wel weer. Helaas heb ik wel tentamens deze eerste 2 weken na de vakantie. Dus ik weet niet hoe ik het gedaan heb, maar ik heb een Economie tentamen weten te maken maandagavond met 39 graden koorts. Yayy! Uiteindelijk ging het weer wat beter, maar keelpijn kwam wel opzetten. Hoestdrankje er dus ook nog eens bij. Vrijdag avond kreeg ik hier flink last van. Wat bleek; de hoestdrank die ik in moest nemen kan niet in combinatie met de paracetamol & ibuprofen. Fuck, auw. Zaterdag dus ook even niet gesport, maar lekker uitgerust.

IMG_20150110_101520_resized

Hiermee heb ik eigenlijk al het grootste deel van mijn week omschreven. Op de dagen dat ik ziek was wel lekker elke dag een uurtje gewandeld, moet ik vaker doen! Vorige week donderdag en vrijdag ging het wel prima! Donderdags heb ik nog lekker ClubPower gedaan in de ochtend en op vrijdags heb ik gewoon gewerkt & daarna ben ik nog even naar de sportschool geweest! ’s Avonds toen ik bij vriendje lief zou slapen ging het helaas wat minder. Dus toen ben ik weer naar huis gegaan. Snif snif. Die zaterdag is mijn lieverd gelukkig even bij me geweest om een lekker filmpje met me te kijken en die avond voelde ik me toch wel goed genoeg voor een logeerpartijtje. Zondag was een heerlijke dag zoals altijd. Lekker trainen samen, daarna lekker knuffelen & heerlijk genieten van mijn cheatmeal. Beetje jammer dat je de avond dan weer afsluit met Kjell naar het station brengen.. Oh nee, Boer Zoekt Vrouw kijken! #vindikleuk

PhotoGrid_1420714146123_resized

Nou heb ik jullie ook een kijkje gegeven in mijn zwakke kant vorige week. Mijn meting. Ik baalde best wel een beetje. Ik vond mezelf er prima uitzien, gewoon goed. Dat vind ik nog steeds, maar wel een beetje jammer dat ik zo veel vet aan was gekomen. Halloooo!! Wake-up call, je hebt toch gebulkt of niet soms? Oh ja fuck.. dat is ook zo. Even berekenen hoeveel vet & spier ik aangekomen ben dan. 23% van 52 kilo = 12 kilo vet. 26% van 58 kilo = 15 kilo vet. Dus ik ben drie kilo vet aangekomen.. maar in totaal wel 6 kilo sinds mijn laatste meting. JOEHOEEEEE! Dat betekend dus dat ik drie kilo spiermassa aangekomen ben (globaal gezien, want er zal ook wel wat vocht bij zitten)!! Weet je hoe goed dat is?! Happy face. Dus die vetjes halen we wel weer even weg nu, dat komt wel goed.

Hier is een klein vraagje voor jullie. Ik ga binnenkort in samenwerking met iemand anders iets leuks doen. Willen jullie alsjeblieft jullie grootste vragen sturen? Dit mag van vet verlies tot spieropbouw, of van voeding tot training zijn. Het maakt niet uit. E-mail je vragen naar fitnesscarmen@gmail.com!

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20150111_121432_resized————————————————————————————————————————
IMG_20150109_170423_resized

Okay, I’m going to keep it short. I always blog waaay to long, what do you guys think? Well, I’m just going to start. First ‘schoolweek’ of 2015! Leggoooo!

Like I said last week was de start of my week a little bit less good. I don’t know what it is with my immune system lately, but the frontal sinus inflammation was back. So that means I layed on the couch for three days. Taking some rest, drinking lots of tea, take those medicins in on doctor’s prescription and going to bed super early. So I did. Workout out had to go on the background a little bit. Too bad, those things will come. Unfortunately we have exams at school the first 2 weeks after the Christmas holidays. So I don’t know how I did it, but I managed to make a Economics exams with 39 degrees fever. Yay. Eventually it went lots better actually, but my throat started to hurt. I had to take a cough medicine as well. Last friday that really started to feel bad. So what happened; The cough medicine was bad in combination with the other medicines I had to take from my doctor. Fuck, auww. So I didn’t work out on saturday as well, but took my highly needed rest.

IMG_20150110_101520_resized

I actually just discribed the biggerst part of my week. On the days I was sick I did some long walks outside though, one hour walks. Have to do that more often! Last week on thurstday and friday it went actually pretty good! Last thursday I joined a ClubPower lesson in the morning and on friday I had to work in the morning and afterwards I went to the gym as well! At night I wanted to sleep at my boyfriends place, but then it went wrong a little bit. So I went home again. Cry cry. That saturday my sweetie did come over for a nice movie together and that night I felt good enough for a sleepover party. Sunday was, like always, a very nice day. Working out together, then cuddling together & enjoy my delicious cheatmeal. Too bad the evening ended with bringing my boy back to the station.. Oh no, a Dutch tv show ‘Boer zoekt vrouw!’ #mylikie

PhotoGrid_1420714146123_resized

I also showed you a little weak side of me last week. My measurement. I was kind of sad about it. I thought I looked fine, just normal and good. I still feel that way about myself, but it was a bit of a shame that I gained so much fat. Hallooooo!! Here is your wake-up call, you’ve bulked remember? Oh yeah fuck.. that’s true. Okay well, let’s just calculate how much fat I’ve gained. 23% of 52 kilo’s = 12 kilo’s of fat. 26% of 58 kilo’s = 15 kilos of bodyfat. So I’ve gained 3 kilo’s of bodyfat.. but I gained 6 kilo’s totally since my last measurement. JOEHOEEEE! That means that I gained 3 kilograms of muscle as well (not really, because I also gained some body fluence)!! Do you know how good that is? Happy face. So we’ll make sure that we’ll get rid of those fatties, no problemo!

Here is a little question for you guys. I’m going to do something new soon in cooperation with someone. Please send me you’re biggest questions. From loosing fat to gaining muscles, from nutrition to workout schedules. It doesn’t matter! Please e-mail me your questions to fitnesscarmen@gmail.com.

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20150111_121432_resized

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s