Fitness, Health, Lifestyle, Media, Workout

FitGirl Friday @ Manify

Elke vrijdag wordt er op Manify – Online mannen magazine – een FitChick voorgesteld voor alle hitsige ventjes daar. Deze week was dat me, myself, moi, ikke! Een heel erg leuk interview voor een heel erg leuk blad. Ik zou zeggen, lees het artikel, neem een kijkje op hun website, facebook pagina  en volg hun Instagram!

carmen2-e1420554366239

‘Er is geen mooier exemplaar dan Carmen Ketelaar’, dat zeggen ze toch altijd? Zo niet, dan nu wel. Maak kennis met Carmen, onze Fitgirl van vandaag! Even een paar eisen waaraan een Manify Fitgirl moet voldoen en waar we Carmen dus voor prijzen: Ze moet: ..veel sporten, ..beetje gezond eten, ..de hele dag foto’s plaatsen op Instagram én er goed uit zien in yogapants! Check, check, check én check. Ladies en voornamelijk gentlemen, Carmen Ketelaar:

Fitgirl - Carmen Ketelaar - Manify2

Interview met Fitgirl Carmen Ketelaar

Even een voorstel ronde. Carmen is 20 jaar, woont in zo’n klein dorpje dicht bij Zwolle dat ze die liever even voor zichzelf houdt en werkt bij de Bagels & Beans in Zwolle. “Kom gerust eens een bageltje eten, ik werk op dinsdagen en vrijdagen.” – Graag gedaan, B&B Zwolle, die tent zit dus voortaan vol op die dagen. – Maar helaas: Carmen is een gedeelte van een Fitcouple. Dat wil zeggen dat het andere gedeelte haar vriend is. En die is dus motherfucking ripped!

Mr. Boyfriend is dus net zo gemotiveerd als jij? En hoe kom jij aan je motivatie?

“Ja, zijn ouders hebben een sportschool en daar kan ik dus gratis en onbeperkt fitnessen. Sinds 2014 ben ik me meer gaan verdiepen in wat gezond eten en hard trainen met je doet. Ik zag mijn lichaam veranderen en dat is best verslavend. Je wilt meer! Het werd een levensstijl waar ik niet meer zonder zou kunnen. Naast dat mijn lichaam veranderde, veranderde er ook iets in mijn hoofd. Ik heb een tijdje ervoor in een depressie gezeten, maar werd positiever van mijn nieuwe levensstijl en zat een stuk lekkerder in mijn vel! Ondertussen train ik al weer vijf dagen in de week. Weinig cardio, zware gewichtjes!”


Gezond eten of sporten? Je moet kiezen!

“Uhh.. Ja.. wat gaan we daar op zeggen. Ik denk met gezond eten. Nee, sporten! Ach nee, ik weet het echt niet. Ik denk toch wel echt gezond eten, daardoor ben ik me al veel fitter gaan voelen en lekkerder in mijn vel gaan zitten.”

Carmen Ketelaar - Fitgirl Friday-1Ok, dan zijn we wel heel benieuwd wat de favoriete maaltijd van Carmen is.

“Pizza!” Maar even later krabbelt ze toch terug. “Als we het gezond moeten houden: Havermout met peanut butter whey, banaan en natural pindakaas.” Hmm.., ok!

Misschien zegt je favoriete oefening ons meer?

“Hip thursters! #lekkerebillen!” Aahaa, daar hebben we meer beeld bij!

Nou kom maar op: Wat is je favo lichaamsdeel?

“Ik denk dat ik niet de eerste ben met dit antwoord, maar ja.. Mijn billen”  We kunnen het niet vaak genoeg horen, Carmen.

En door. Waar knap jou nou echt van af bij een kerel en wat moet een vent juist hebben?

“Ik ben niet iemand die erg op uiterlijk gesteld is om eerlijk te zijn. Een kerel moet vooral erg lief en zorgzaam zijn. Maar oké, ik hou niet zo van tatoages over het hele lichaam. Dat vind ik niet mooi. Een man in sportkleding is wel sexy, toch?” Mwa, uhh.. Nee?

Goed, heb je verder nog andere hobby’s?

Die heeft ze! Naast piano spelen is Carmen veel bezig met eten. Niet alleen opeten, maar juist ook het opmaken van borden en presenteren van gerechten. Én foto’s maken! Van alles! De hele tijd!

Carmen Ketelaar - Fitgirl Friday-2Zal je vriend leuk vinden!

“Hij is er inmiddels aan gewend. Hij, mijn ouders en zussen vonden het in het begin wel irritant, haha. Als er maar een bord eten op tafel staat of wat dan ook, ik pak m’n telefoon er bij en maak er een foto van.” 

Dus ben je, net zoals haar 13.500 volgers, geïnteresseerd geraakt in d’r foto’s van eten of wil je weten wat zou eigenlijk bedoeld met#lekkerebillen, volg haar dan snel                                                              op Instagram of haar persoonlijke blog!

Thanks Carmen, laatste vraag: Waar ben je op zaterdagavond te vinden?

“Op de bank, knuffelend met mijn vriend. Ik ben echt een huismus, stap denk ik maar 5 keer in het jaar of zo. De gym is op zaterdag avonden ook nog eens dicht, dus dan maar lekker een filmpje kijken!”

Super, waarom niet? Kopje thee er bij! We houden contact Carmen en groetjes aan je vriend!

P1010159kopie-800x394

Advertenties

2 gedachten over “FitGirl Friday @ Manify”

  1. Nu ben ik nog meer fan van je! En mag je toch lekker trots zijn op jezelf, neen? 🙂 Denk dat ik mijn motivatie nog wat moet opkrikken om een échte fitgirl te worden 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s