Goodbye Week

#4 Goodbye Week

IMG_20141230_185135_resized
We beginnen natuurlijk nog even met een vrolijk GELUKKIG NIEUW JAAR! Mag dat nog op 5 januari? Ja ik vind dat dat nog wel mag. Alleen vandaag nog.

Tijdens het schrijven van deze blog zit ik ziek op de bank. Yeah really. Eens in de zoveel tijd – In totaal ongeveer 2/3 keer per jaar – loop ik rond met een voorhoofdsholte ontsteking. Zo ook nu. Heerlijk. Hoofdpijn, niet kunnen slikken, geen zin in voedsel en ik wil alleen maar slapen. Fijn, zo’n begin van 2015. Not cool. Ik had nog wel zo zin in het keihard aan de slag gaan met mijn doelen, die 5% vet gaan er zeker weten de komende maanden af. Maar goed, dat moeten we maar even op een laag pitje zetten nu. Vanochtend heb ik mijn workout af weten te maken, morgen de vaste rust dag, dus wie weet. Misschien kan ik woensdag wel weer knallen! En anders nemen we nog even pauze. Eerst beter worden. Dan nóg beter worden. Toch?

IMG_20150104_181501_resized
Nu even terug naar het begin van de week. Helaas begon die niet zo goed, we hadden een crematie van de overgroot opa van Kjell. Het was heel erg mooi, klein maar fijn. Liefdevolle familie waar ik me heerlijk in thuis voel. We zijn ’s avonds lekker wat gaan eten met zijn allen en hebben van elkaar genoten en mooie herinneringen opgehaald! Zo hoort het naar mijn mening. Niet treuren, maar feesten om het leven! Die avond was het tijd om vroeg naar bed te gaan, next up; work & new years eve! Werken stelde niet zo veel voor, mocht na 3 uur alweer weg, haha. ’s Middags lekker even geslapen en die avond volle bak. Eten bij mijn ouders, naar Kjell zijn vrienden, door naar zijn ouders en daarna feesten in de tent – een soort outside discotheek -. Wat een super leuke avond! Ik ga eigenlijk nooit uit, misschien 5 keer per jaar ofzo, maar ik heb echt genoten! We waren om half 5 thuis #oops, maar de avond was echt geweldig. Super gezellig gehad, lekker gegeten en keihard gelachen. Zo hoort het! Gelijk de eerste dag van het jaar mochten Kjell en Ik ook iets super leuks organiseren; Een Body&FitCouple Win Actie! Doe jij al mee?

IMG_20150103_191608_resized
Omdat het nieuwe jaar begon was het ook weer tijd om doelen op te zetten. Ik heb er een aantal en die hebben voornamelijk te maken met mijn lichaam. Droog trainen. Plannen maken dus, hoe ga ik dit aanpakken? Wat ga ik veranderen in mijn training? Wat ga ik veranderen in mijn voeding? Alles is nu uitgestippeld en tot nu toe loopt het lekker! Benieuwd naar mijn doelen? Klik HIER. Helaas waren het ook weer de laatste paar dagen van de vakantie, die bestaan bij mij uit studeren. Waarom? Omdat één of andere koekwaus heeft bedacht dat hij/zij het wel leuk vond om tentamens in te plannen na elke vakantie. Dus, in de 3 jaar dat ik al op die school zit heb ik elke vakantie zowat zitten verpesten aan leren & samenvattingen maken. #frustratie. Nou doe ik wel zo, maar eigenlijk voer ik helemaal niks uit. Ik lees het een paar keer door, maar echt leren doe ik nooit. En toch alleen maar voldoende. #schouderklopje. Nou heb ik dus ook het laatste weekendje genoten van mijn mannetje en van samen trainen.

De vakantie is voorbij, we moeten weer aan de bak. Eerst beter worden, daarna droog worden!

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20150104_113356_resized
————————————————————————————————————————

IMG_20141230_185135_resized
Of course we start this blog with a cheerful HAPPY NEW YEAR! Is it allowed to do that on January 5th? Yes, I think we can still say that. Only today.

While I’m writing this blog, I am actually sitting sick on the couch. Yeah really. Some times a year – totally actually 2/3 times a year – I have a frontal sinus inflammation. So, now as well. Great. Headache, not able to swallow, not in the mood for food and I only want to sleep. Great, such a start of 2015. Not cool. I was so excited to work on my goals soooo hard at the moment, I really want to loose that 5% of bodyfat the next couple of months. But well.. we have to wait some times with that I guess. I did finish my workout this morning, didn’t know how, but I did it. Tomorrow is my steady rest day, so who knows. Maybe I’m able to get shit done this wednesday. And if not, we’re taking an extra break then. Firts getting better. Then getting more better. Right?

IMG_20150104_181501_resized

Now back to the start of this week. Unfortunately it didn’t start that well. We had a funeral of Kjell his great grand father. It was very beautiful, small, but with so much love. A very loving family there where I feel super comfortable with! That night we had dinner with each other, we laughed, enjoyed the evening and shared our memories. That’s how it supposed to be in my opinion. Don’t be sad, but celebrate the life! That night it was time to go to bed early; next up; work & new years eve! Work wasn’t really that important, I could go home after 3 hours, haha! I had a little nap that afternoon and that evening we had many plans that night. First have dinner a my place, than to Kjell his friends, next up his own house and then to the party tent – some kind of outside club -. That night was so much fun! I actually never part, maybe like 5 times a year or something, but I had a great time! We were back home at 04:30 am #oops, but that night was great! Had so much fun, had great meals and laughed my ass off. That’s how I like it!

IMG_20150103_191608_resized

Because the new year started, it was also time to set some goals again. I’ve made a couple of goals and they are more about my body. Getting shredded & lean. So, making soms plans. How am I going to do this? What will in change in my training schedule? Wat whill in change in my nutrition? I’ve made my plans and for now everything is going okay! Want to know my goals? Click HERE. Unfortunately, these were also the last days of my holidays, which contains studying over here. Why? Because some kind of an asshole thought it was a good idea to put the exams after every holiday. So, in those three years I’m going to school over there, I’ve spent most of the times in my holiday studying and making summaries. #frustration. Well, I’m talking like this right now, but to be honest I don’t do anything. I read my summaries a couple of times. But studying, I never do actually. And I never fail on any test. #goodforyou. So I’ve spent the last weekend enjoying my sweet guy and working out together.

The holidays are over, back to business. First getting better, then getting shredded!

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20150104_113356_resized

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s