Goodbye Week

#3 Goodbye Week

IMG_20141226_193352_resized
Dat was me het weekje wel zeg. Kerst. Tonnetje rond. Zekers, maar ook zeker weten genoten van al het heerlijke eten en de lieve mensen om me heen. Jij toch zeker ook wel?

De week begon eigenlijk minder prettig. Direct na het posten van #2 Goodbye Week kreeg ik een appje van vriendlief dat zijn overgroot opa helaas die dag is overleden op 91 jarige leeftijd. Ik heb hem nooit ontmoet, maar toch was ik erg ontdaan. Ik ben al 15 maanden lid van deze liefdevolle famillie, dus het was best een klap in mijn gezicht, laat staan in die van hen. Zo vreemd, je verheugd je zo op de Kerst, op Oud&Nieuw en opeens gebeurt er zo iets. Je wordt even uit de vrolijke stemming gesleurd en vergeet alles omtrent Kerst. Bah!

IMG_20141224_135617_resized
Ondanks dit gaat het leven toch door, hoe raar dat eigenlijk ook is! Die avond heb ik dus gewoon mijn nagels laten doen en de volgende dag moest ik gewoon weer een dagje werken bij Bagels&Beans. Het was onwijs druk, dus afleiding had ik gelukkig wel! Die avond hadden we ook een Kerst/Nieuwjaars receptie bij de sportschool, wat ook best vreemd was aangezien de sportschool van de ouders van mijn vriend is, waar dus net overgroot opa overleden was. Zo dubbel allemaal! We zijn maar eventjes geweest en daarna lekker ons bed in gedoken, het was een lange dag!

En nu door naar Kerst! Wat heb ik me vol zitten vreten zeg. WOW! We begonnen 1e kerstdag met een heerlijke workout, de sportschool is natuurlijk niet open, maar zoals net gezegd, Gym eigenaren, dus we kunnen er lekker in! Alvast wat calorietjes verbranden, voor zover dat zin heeft haha! ’s Middags hebben we nog lekker even bij de familie van Kjell gezeten en daarna zijn we naar mijn oma gegaan! Dit keer onder de kerstboom; een boek en een wafelijzer. YAAAY! – Ik ben nog even aan het zoeken naar een recept voor goede en gezonde wafels, daarna zal het wel los lopen met foto’s. – We hebben heerlijk gegourmet en genoten van de gezelligheid. 2e Kerstdag begon weer met een workout & daarna door naar de oma van Kjell. Ook daar heerlijk gegeten tot we weer misselijk waren en genoten van de lieve mensen om ons heen.

IMG_20141225_142249_resized
De rest van de week bestond uit sporten, lui doen en de foodbaby negeren. Nooo joke, het viel wel mee hoor. Maar ben wel flink misselijk geweest. Nog steeds flink last van mijn buik. Of het door het eten komt of dat ik gewoon een klein buikgriepje te pakken heb, Joost mag het weten. Ondanks de vervelende start en de moeilijke dag die morgen gaat komen, heb ik een fijne kerst gehad. Ik ben super gelukkig met de lieve mensen om me heen en het leven wat ik op dit moment heb, daar mag je op dit soort dagen extra dankbaar voor zijn! 2015, hier kom ik met nieuwe doelen!

Veel liefs en alvast een fijne jaarwisseling, Carmen.

Je kunt me ook volgen op Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20141225_100449_resized————————————————————————————————————————

IMG_20141226_193352_resized
Well, that was a super awesome week. Christmas. Chubby bitch. Definitely, but I’ve had a wonderful time enjoying all the food and the love around me. You too I hope?

The week started not so good. Right after posting #2 Goodbye Week, I received a message from the boyfriend that his great-grandfather died that day at an age of 91. I’ve never met him, but still I felt pretty shocked. I’m a member of this loving family for 15 months now, so it was a slap in the face for me as well, let alone for them! So weird, you’re so happy about Christmas, about New Years Eve and all of sudden something like that happens. You get dragged out of your happy mood and forget everything about Christmas. Not cool!

IMG_20141224_135617_resized

Besided all of this life goed on, how weird that actually is! That evening I went to the nail stylist to get my nails done and the next day I just had to work at Bagels&Beans. It was incredibly busy that day, so I had enough distraction! We also had a Christmas/New Years reception at the gym, that was also kind of weird because the parents of my boyfriend are the owners of the gym, where great-grandpa just died. Mixed feelings everywhere! We stopped by for a little while and went to bad afterwards. It was a long and exhausted day for me!

And now to Christmas! What did I ate much. WOW! We started first Christmas day with a perfect workout, the gym isn’t open of course, but like i just said, Owners of the gym, so we could do our workout anyways! Burning some calories before all the food strikes, all it takes and eat to grow right? Haha! In the afternoon we’ve visited the family of Kjell and afterwards we went to my grandma. This time underneath the Christmas Tree; a book and a waffle maker! YAAAY! – I’m still looking for a recipe for good and healthy waffles, after that I’ll probably going to spam you guys with pictures on Instagram. – We’ve had a lovely dinner at the raclette set and enjoyed the happiness and love. In the Netherlands we have a 2nd Christmas Day, so we went to my boyfriends family and had delicious food again and enjoyed the family around us!

IMG_20141225_142249_resized

The rest of the week consisted working out, being lazy and ignore the foodbaby. Nooo joke, It wasn’t that bad. But I’ve been pretty nauseous actually. Still having pains in my stomach. Not sure if it’s because of all the Christmas food or maybe I have a little flu, God knows. Despite the tideous start and the though that that will come tomorrow, I’ve had a nice Christmas. I am really happy with the sweet people around me and the live I have now, it’s okay to be extra grateful for that on these days! 2015, here I come with new goals!

Much love and a nice New Years Eve, Carmen.

You can also follow me on Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20141225_100449_resized

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s