Goodbye Week

#2 Goodbye Week

IMG_20141221_095450
Het laatste weekje voor de vakantie alweer. Ondertussen is het maandag en is het al vakantie.. nouja, vakantie zit er voor mij niet echt bij helaas. Voor jou wel?

Laten we net als vorige week eens beginnen met de down’s van afgelopen week. Ik had er eigenlijk niet eens zo veel, wat natuurlijk hartstikke fijn is omdat ik me die week ervoor nog best wel fucked up heb gevoeld. Dat was gelukkig deze week over! Wel heb ik me twee daagjes niet helemaal fit gevoeld. Mijn vriend kwam onverwachts woensdags al thuis in plaats van vrijdags, dus ik heb die nacht bij hem geslapen. Super leuk natuurlijk, behalve het feit dat ik midden in de nacht wakker werd met intense misselijkheid en buikpijn. Conclusie; klein buikgriepje te pakken. Beetje naar gevoel in mijn buik, ook zonde van mijn eten van die woensdag, aangezien dat er dus ’s nachts weer uit kwam – Sorry schoonmams, toch bedankt voor de emmer -. Heb de rest van de week ook niet onnodig weinig gegeten maar kon ook niet volledig normaal eten, viel allemaal een beetje apart. Daarnaast heeft één of andere gozer op mijn schoon bedacht dat ze maar eens tentamens moeten gaan inlassen ná de vakanties. Dus ook na de kerstvakantie. HOEDAN. Daar kan ik zo boos om worden hé… moet ik gewoon nu in mijn vakantie al gaan leren en samenvattingen gaan maken. #notcool Leuke frustratie, maar verder geen downs gehad geloof ik! #yay

IMG_20141221_155443
Nu naar de upssss! HET IS BIJNA KESSEMUS. Ik vind kerst leuk.. en lekker. Ik kan me altijd zo verheugen hé op kerst. Gewoon lekker gezellig met familie, lekker eten en zoooo. Gewoon leuk. Afgelopen week ook echt heerlijk getraind. Een beetje veel wel geloof ik, zo’n 7/8 keer haha. Maar het ging goed, ik voelde me super fit! Weer lekker op niveau kunnen liften en met de nieuwe E-gym gewerkt – Oh ja, daar zou ik nog over bloggen. Under constructionn! – Ik heb ook super leuk Zumba gedaan voor het goede doel samen met mijn nichtje zaterdag avond, yayyy! Daarnaast weer erg trots op mezelf gezien de progressie die ik maak. Ik voel me gewoon beter, fitter en strakker dan ooit. Het leuke is dat ik het zelf zie, maar de mensen om me heen zien en zeggen het ook. Zo ook jullie geweldig lieve reacties op mijn billen-foto. Ik twijfelde eerst of ik hem wel moest posten, even aan de meiden laten zien en aan mijn vriend, en daarna pas online gezet. Hij was goedgekeurd, niet té gelukkig. Toch grappig dat er dan toch mensen zijn die haten, maar toch de moeite nemen om te reageren? Jaloezie? Ik denk het. Ander reageer je niet toch?

IMG_20141220_202047_resized
Ook vind ik dat ik wat meer relax momentjes mag nemen voor mezelf. Bijvoorbeeld een lekkere zonnebankje pakken, een filmpje kijken of gewoon even lekker op bed gaan liggen. Zo ben ik afgelopen zaterdag na mijn legday gewoon onder de zonnebank gaan liggen en heb ik ’s middags nog een lekker filmpje gekeken – The Mazerunner, die moet je dus echt even zien! –  Gisteren lekker bij mijn zus op bezoek geweest want die was 2 jaar getrouwd en vanavond ga ik mijn nagels laten doen voor kerst! Dan word ik straks een soort barbie met gewichtjes.. Ben nog net niet blond! Ik ga ook starten met een soort promotie achtig ietsje.. ga er nog niks over verklappen, maar ik denk dat jullie het wel leuk gaan vinden! Meer hier over volgend jaar.. Dat duurt nog zo lang!! Nee niet waar, dat is over 10 dagen al.

Veel liefs, en hele fijne Kerstdagen, Carmen!

Je kunt me ook volgen op Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20141221_191542
————————————————————————————————————————

IMG_20141221_095450

The last week before the holidays. In the mean time it’s monday and the holidays already started. Well.. Holidays, not really for me unfortunately. Is it for you?

Let’s start just like last week with the down’s from last week. I didn’t had that many to be honest, that’s super nice of course because the week before I dind’t feel that great so that was pretty fucked up. Luckily everything was okay again this week! I did feel a little bit sick for two weeks the last week. My boyfriend came home unexpected last wednesday instead of friday, so I spent the night at his place. Of course there is nothing wrong with that, besides the fact that I woke up in the middle of the night with extreme pain in my stomach and I was so dizzy. Conclusion; a little flu. The feeling in my stomach was not nice, also a little bit of a shame from the food I had that wednesday because it came out again that night – Sorry mommy-in-law, thanks anyways for the bucket -. I haven’t had less food the last week, but I couldn’t eat like I always did, it didn’t feel that nice. Besides some kind of dude at my school had the perfect idea of putting the exams right after every holiday. So also after the Christmas holiday. LIKE WHY?! That can piss me freakin’ of you know.. I just have to make summaries and homework during my holiday! #notcool Nice frustration, but for the rest, no downs I guess! Yay!

IMG_20141221_155443

Now to the upssss! ITS ALMOST CHRISTEMUSS. I like Christmas.. and it’s delicious. I can be so excited for Christmas you know. Just having fun with my loved ones, have nice meals and stuff. Just nice. Last week my workouts went pretty well again. I did workout a lot thought. But it went super well and I feel fit! I’ve trained at a high level again and I worked with the new E-Gym again – Oh yes, I promosed to blog about it. Under constructionn! – I also did a nice hour of Zumba for the good cause together with my little niece saturday night, yayyy! Besides I’m very proud again of the progress I’m making. I feel better, more fit and leaner then ever! The fun part is that I’m seeing it myself, but the people around me see it and say it to me as well. Also you’re great and sweet comments underneath my booty-picture. I was doubting a little bit if I should post it yeas or no. I’ve showed it to the girls and to my boyfriend, after permission I posted it. It wasn’t too much. It’s actually pretty funny that there are people who hate the picture, but do take the effort of posting a comment? Jealous? I think so. Other wise you wouldn’t post such comments?

IMG_20141220_202047_resized

Also I feel like I can grab a few relaxing moments for myself now and then. For example just relax a bit in the solarium, watch a little movie or relax a bit in bed or on the couch. Last saturday after my legday, I just visited the solarium and in the afternoon I decided to watch a movie – The Mazerunner, you should totally see it! -. Yesterday I went to my sister because she is married for two years and tonight I’m going to let my nails done for Christmas! So I’m going to be transformed into a little barbie with weights.. Just not a blonde barbie though! I’m also going to start with a little promotion-thingie-something.. not gonna say anything about it yet, but I think you guys are going to like it! More about this next year.. That’s going to take like forever!! No not true, it’s New Year in ten days.

Much love and a very Merry Christmas, Carmen!

You can also follow me on my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20141221_191542

 

 

Advertenties

3 gedachten over “#2 Goodbye Week”

  1. Dit is een actieve post, ik hoorde het je bijna écht vertellen tegen me!:) Gelukkig wegens de ups wel harder door dan de downs hé, ik heb ook geen vakantie helaas, hoewel, … Nog twee dagjes werken en dan ben ik volgende week ook thuis, joehoeeee! Zonder vriendje helaas:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s