Review, Tussendoortjes

#Body&Fit; Protein Cookies.

IMG_20141213_150722_resized

Vorige week vrijdag belde de mailman opeens aan. Die zal wel gedacht hebben ‘Wat moet dat kind nou met al die pakketjes?’ Ja dohh eten natuurlijk. Nomnomnom. Deze keer vond ik twee heerlijke producten in het pakketje. De nieuwe Protein Cookies & de Peanutbutter Mix van Body&Fit. Vandaag behandel ik de overheerlijke koekjessss met amandelsmaak.

We beginnen met de feitjes, even op een rijtje zetten allemaal. Als aller eerst; Ze zijn bijna op #oeps. Moeten ze me maar niet zulke lekkere koekjes opsturen. Can’t handle. Oké, nu even de echte nuttige feitjes. Een koekje bevat 202 kcal, 6,4 gram vet, 20,6 gram koolhydraten waarvan 3,5 gram suiker en 15 gram eiwitten. Mooie voedingswaarde voor een koekje zeg ik zo! Hier even de ingrediënten van het koekje; melkeiwitten, tarwe, havermeel, plantaardig olie, 9% witte chocolade (suiker, cacaoboter, melkpoeder), soja eiwit, rijsmiddel en sucralose (zoetstof). Het koekje is niet gluten- of lactose vrij en kan ook sporen van noten & pinda’s bevatten. Wel is hij geschikt voor vegetariërs. Er zitten geen vleesextracten in!

Nu even terug naar mijn mening. Zoals ik net al aangaf; de koekjes zijn bijna op. Hihi. Ik vind ze serieus echt heel erg lekker! Toen ik voor het eerst een hapje nam van het koekje moest ik wel even wennen. Kennen jullie dat spijs wat ook wel in banketstaven zit? Daar vond ik het koekje in eerste instantie een beetje naar smaken. Kan ook wel kloppen aangezien het beide amandelsmaak is. Zelf ben ik geen groot fan van spijs, dus ik moest eerst even door kauwen voor ik een goede mening kon vormen. Resultaat? SUPER LEKKER JA. Serieus, die witte chocolade in combinatie met die amandelsmaak, echt heerlijk. Zoals ik net dus al aan gaf hou ik zelf helemaal niet van spijs, maar die smaak valt eigenlijk wel weg nadat je een paar happen hebt genomen. Het koekje is lekker zacht van binnen en van buiten. Hij heeft niet echt een knapperig randje maar het is ook geen slap ding.

Ik kreeg ook de vraag of het koekje geen ‘dikmakertje’. Het koekje bevat wel aardig wat vetten en koolhydraten, maar zit lekker hoog in eiwitten. Ik vind hem qua calorieën zelf nog flink meevallen, dus hij kan prima als tussendoortje fungeren! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de hele dag door deze koekjes blijft eten, dan is het zeker een dikmakertje, maar één koekje op een dag of om de dag ééntje gaat je zeker niet dik maken en zal ook echt wel binnen jouw levensstijl passen. Het koekje bevat wel wat toegevoegde zoetstoffen, sucralose. Entirely clean is het dus niet. Zelf heb ik hier geen problemen mee omdat ik van mening ben dat dit niet heel erg invloed heeft op je lichaam. Te veel troep is niet goed, maar één zo’n koekje kan absoluut geen kwaad. Zolang je het maar doseert is er niks mee! En zeg nou zelf, kan jij dit koekje laten liggen? Ze bevatten ook nog eens eiwitten en zijn laag in koolhydraten & vetten! Smikkelen dus. Je snapt natuurlijk wel dat ik tijdens het schrijven van deze blog ook zo’n heerlijk koekje aan het op eten ben toch?

Vanuit mijn kritisch bloggers-oog, het fitness-oog van mijn vriend Kjell en vanuit het ik-heb-nergens-verstand-van-oog van mijn moeder; GOEDGEKEURD. Een stuk gezonder dan de gewone Chocolate Chip koekjes in de supermarkt en ook nog eens super lekker. Ik denk dat dit product erg hoog gaat scoren bij Body&Fit!

Wil jij ze ook bestellen? Klik op de banners boven of onder deze blog en je wordt direct doorgestuurd naar de website!

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20141213_190959_resized

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s