Diner, Eet

Healthy Macaroni

IMG_20141217_125641_resized
Macaroni was vroeger echt mijn lievelingsgerecht. Heerlijke pasta met gehakt en weinig groenten erin. Dat vond ik vroeger niet te ‘vreten’. Nu vind ik het dus wel jammer dat macaroni eigenlijk helemaal niet zo healthy is. Vrij vettig gehakt, een raar tomatensausje, witte pasta en geen eens groentes erin! Nohh, let’s make it healthy!

Wat heb je nodig?
Volkoren macaroni
Bio tomatensaus of tomatensaus uit een blikje
Mais
Broccoli
Cherry tomaatjes
Tonijn

Wat moet je doen?
Vul twee steelpannetjes met water en zet deze op het vuur. Als het water kookt kun je aan het ene pannetje de broccoli toevoegen en aan het andere pannetje de macaroni. Je kunt zoveel gebruiken als je wilt. Pak vervolgens een bakje en meng hierin de tonijn en de tomatensaus samen – Zelf heb ik gekozen voor tonijn & tomatensaus uit een blikje #badass -. Als alles een beetje goed gemengd is kun je ook de mais en de tomaatjes toevoegen en nog even lekker roeren. Als de broccoli en de macaroni goed gekookt is kun je deze afgieten en op een bordje doen. Voeg vervolgens het groente/tonijn/tomatensaus-mengsel toe en roer het nog even door zodat ook de broccoli en de macaroni de tomatensaus bevatten en voila! Bon appétit. 

Je kunt helemaal zelf bepalen hoeveel je van alles wilt hebben, ik eet altijd een heel blik tonijn op, hihi, maar als je dat niet wilt moet je dat natuurlijk niet doen! Daarnaast kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een andere vorm van pasta zoals spaghetti of penne!

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20141217_125755_resized————————————————————————————————————————
IMG_20141217_125641_resized

Macaroni used to be my favorite dish when I was a little kid. Delicious pasta with minced meat and not that many veggies in there. I really did not like that. Now I actually think it’s such a shame that macaroni isn’t really that healthy. Fat minced meat, a weird tomato sauce, white pasta and no veggies in their! Nohh, let’s make it healthy!

What do you need?
Whole wheat macaroni
Organic tomato sauce or tomato sauce out of a can
Corn
Broccoli
Little tomato’s
Tuna

What do you have to do?
Fill up two little pans with water and put it on the fire. If the water is boiling, you can put in one of the pans the broccoli to cook and in the other one the macaroni. You can use as many if you want. In the mean time you grab a little platter and mix the tuna and the tomato sauce together – I’ve chosen for tuna and tomato sauce out of a can #badass -. When everything is mixed well together, you can add the corn and the tomato’s with it and mix it again. If the broccoli and macaroni is cooked well, you can drain it off and but it on a plate. Now it’s time to add the veggie/tuna/tomatosauce-mixture and mix it again untill the broccoli and macaroni are covered in tomatosauce at well! Voila! Bon appétit!

Of course it’s completely up to you how many of everything you’d like to have. I always eat a full can of tuna, hihi, but if you don’t want that you shouldn’t do that! Besides you can also choose some other kind of pasta instead of macaroni like spaghetti or penne!

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20141217_125755_resized

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s