Fitness & Health, Goodbye Week

#1 Goodbye Week

IMG_20141214_141806_resized
Een nieuwe rubriek waarin jullie mijn ups & downs lezen. Ik ben niet van plan elke dag uitgebreid te gaan behandelen hoor, maar gewoon lekker schrijven over hoe ik de week heb beleeft. Lees lekker mee!

Het was best wel een hele bewogen week eigenlijk. Ik heb me top gevoeld, ik heb me kut gevoeld. Zwaar kut. Eigenlijk. Was even bang dat ik weer terug zou vallen in een dikke vette winterdip, maaaaar gelukkig het valt mee. Ik voel me weer OK. Goed, lekker, top. Ik heb wat keuzes gemaakt waar ik eigenlijk heel erg blij mee ben, ik heb dingen aangepast in mijn trainingsschema wat me erg goed af gaat, ik heb nieuwe dingen ontdekt en ik heb nieuwe dingen getest. Super leuk, leerzaam en lekkeurrrrr. Die dingen die ik getest heb dan dus, dat snap je natuurlijk wel.

IMG_20141213_121109_resized

Nou waarom voelde ik me kut? Misschien heb je mijn blog ‘Teamwork’ wel gelezen. Zo niet? Even doen dan, motiveert! Mijn koppie was even volledig met me aan de haal. Ik denk dat het zondag avond gebeurde. Op zondag zet ik hoogstpersoonlijk mijn vriend op de trein, terug naar Groningen. Totaal niet tof. Heb het er ook elke zondag weer erg moeilijk mee, ook al weet ik dat ik hem 5 dagen later weer in mijn armen kan sluiten. Toch een vrij zwaar minder-prettig moment. Die nacht sliep ik slecht. Dan ben ik dus niet te genieten hé? Echt hoor. Ik ben zo chagrijnig als ik slecht slaap. Mijn chest-workout op maandag ging dus al niet naar behoren. Daarnaast kon ik ook niet echt lopen omdat ik zo machtig-prachtig spierpijn in mijn benen had van de dag ervoor. Shoot me. Nou heb je daar natuurlijk niet echt last van tijdens het bankdrukken, toch was het een zwaar bestaan op dat moment. De rest van de week hield mijn depressieve bui (en spierpijn) aan. Daarnaast ook het slechte weer, wat ook erg invloed heeft op mijn mood. Trainen ging crap, ik heb donderdag lekker geskipt & gekozen voor de zonnebank. No regrets. Gewoon even lekker genoten, komt wel weer goed Carmen!

En ja het kwam ook echt wel goed! Ik heb trouwens ook echt wel leuke momenten gehad hoor afgelopen week. Dus daar gaan we het nu maar eens uitgebreid over hebben, niks aan dat depressieve gedoe. EEN INTERVIEW! Jaaaaa, ik had een interview met Women’s Health. Dé enige echte Women’s Health. Hoe ongelofelijk tof is dat!! Ik ben al een tijdje trouw abonnee en volg ze ook via Instagram. Hier kwam ik met ze in contact, nadat ze een kijkje genomen hadden op mijn Instagram & blog, vonden ze mijn verhaal toch best wel inspirerend dus boden ze me een podium in hun blad aan. Ja duhhhhh, never say no to that! Dat heb ik dus ook echt niet gedaan. Het interview zou gedaan worden via Skype, maar omdat onze router ontploft was, letterlijk, was internetten niet mogelijk. Telefonisch dan maar. Super leuk gesprek, half uurtje gepraat en het interview is super mooi geworden! Ik heb het al gezien, hihi. Verder heb ik afgelopen vrijdag lekker gewerkt bij mijn top werk; Bagels & Beans en daarna een fijne avond gehad met de hele familie! Mijn zus zit nu voor 6 weken in Curaçao voor stage, dus we hebben een klein afscheidsfeestje gehad! Verder het weekend weer heerlijk doorgebracht met de liefde van mijn leven – waar jullie trouwens ook echt even een kijkje moeten gaan nemen, http://www.kjell4fit.com, leuk is hij hé? – en vandaag ben ik gezellig met mama naar de Ikea geweest. En dat is totaal niet goed voor de bankrekening.

IMG_20141213_152759_resized
Verder.. ja, ik ben gestopt met macro’s tellen! Dat had ik nog niet gezegd. Nee ik vond het echt heel prettig hoor. Het werkte ook super goed, ik maakte wel echt duidelijk progressie, maar het was gewoon dat mijn hoofd er echt geen zin meer in had. ‘Bluhhh, ga gewoon eten man, weeg niet alles op!’ Dat dus. En nu doe ik dat niet meer. En dat geeft mij rust en dat vind ik heel erg fijn. Ik heb wel geleerd hoeveel ik ongeveer binnen mag krijgen ongeveer, dus ik weet nu wel wat ik wel of niet kan eten. Nu luister ik gewoon naar mijn lichaam, voedt het juist en dat voelt erg goed voor me. Trainen gaat nog steeds erg goed & erg lekker. Ik voel me goed en dat telt! We hebben trouwens ook een nieuw speeltje in de sportschool – De E-Gym! Een super effectief trainingssysteem wat je helpt bij zowel spiermassa kweken als iets vet verliezen. Ik zal er snel nog een blog over schrijven en wat filmpjes over plaatsen, echt heel enthousiast ben ik daar namelijk over!

Ik denk dat dit het wel een beetje was eigenlijk. Mijn excuses voor de onwijs lange blog, volgende week zal ik proberen iets minder onzin uit te kramen, hihi! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, dus wat zeggen jullie – Mee doorgaan of stoppen?

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20141215_135442_resized————————————————————————————————————————
IMG_20141214_141806_resized

A new column online where you can read my ups & downs! I’m not planning to write about every detail of the week before, but I just want to share with you guys how I experienced this week. Read it with me!

It was a very moving week actually. I’ve felt great, but I also felt fucked up. Freakin’ fucked up. Actually. I was a little bit afraid that I would fall back into my winter depression buuuuuut luckily, that didn’t happen. I feel OK again. Great, just cool. I’ve made some choices that I’m very happy with, I’ve changed some things in my workout schedule that I like very much, I discovered some new things and I tested new thing. Super fun, informative and yummmmmmmmmm. The things I’ve tested I mean, I guess you understand.

IMG_20141213_121109_resized
Well, why did I feel like crap? Maybe you haven’t read my lates post ‘Teamwork’ yet. If you didn’t, you should, it’s motivating! My head was totally fucking with me. I thing it happened on sunday evening. Every sunday I have to bring my boyfriend to the station and put him on the train, back to Groningen. Very un-cool. It is also kind of hard for me, every sunday it’s hard, even though I know that I can hug him again five days later. Still a very crappy moment. That night I had a very bad night of sleep. I am a total nuisance then you know. For real. I am so grumpy when I sleep bad. My chest-workout went crap as well because of that. Besides I wasn’t really able to walk because my legs were still sooooooooo sore of the legday before. Shoot me. Of course you don’t really feel that while doing a bench press, it was a very tough time that day. The rest of the week I was in a very depressing mood and had pretty sore legs, damn. The bad weather had also a big influence on my mood. Working out was crappy, I skipped last thursday and choose to tan a little bit in the solarium. No regrets. Just enjoy a little bit, it will be fine Carmen!

En yes, everything was going to be okay! I’ve also had some super nice moment last week by the way! So, let’s talk about that instead of the stupid depressive talks! AN INTERVIEW. Yeaaaaaaaah I’ve had an interview with Women’s Health. Thé one and only Women’s Health. How incredibly awesome is that!! I’m a loyal subscriber of their magazine for a while now and I follow them on Instagram as well. I contacted them there, after they took a look at my Instagram & blog. They thought that my story was kind of inspiring so that offered me a stage in their magazine! Yess dohhhhh, never say no to that!! So I did not say no. We supposed to do the interview through Skype, but because our router blowed up, literally, was Skyping impossible. Then we should do it through the phone. We’ve had a super nice confersation for half an hour and the interview turned out to be soooo awesome! I’ve already seen it, hihi. Further I’ve had a super nice working day last Friday at Bagels & Beans and afterwards a super nice evening with the whole family! My sister is in Curaçao now for her six week internship, so we’ve had a little ‘goodbye-party’! Besides I’ve spent the weekend with the love of my life – who you should totally check out as well by the way, http://www.kjell4fit.com, cute isn’t he? – and today I went to the Ikea with my mom. And no, my bank account does not like that.

IMG_20141213_152759_resized

Further.. well yes, I’ve quit counting macro’s! I did not say that yet I guess. No I really liked it. It really worked for me as well, I was clearly making progress, but it was just that my mind was super sich of it. ‘Bluhhhhhhh, just go eat your food women, don’t measure anything!’ Like that. And I stopped doing that. It gives me so much rest and I really like that. I’ve learned a lot of it, like how much I can actually eat at a day, so I know what I can or can not eat. At the moment I’m just listening to my body and making healthy choices, that feels right for me. Working out is still going great, so is lifting! I feel good and that’s all that matters! We also have a new toy at the gym by the way – The E-Gym. A super effective workoutsystem which helps you with gaining muscle mass and loosing some fat. I’ll write a blog about it soon and post some video’s at it as well, I am super enthusiastic about it!

I think this was it actually. My apologizes for the extremely long blog, I’ll try to cut the crap out of the blog next week, hihi! I hope that you liked reading about my week, so what do you guys thing – Keep going on with it or quit?

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20141215_135442_resized

 

Advertenties

4 gedachten over “#1 Goodbye Week”

  1. Leuk rubriekje 😉

    Ik ben mezelf ook aan het afleren om alles op de gram af te meten en meer op gevoel af te gaan,
    ik gebruik nu bijvoorbeeld voor mijn ontbijt cups en geen elektrische weegschaal meer.
    En wanneer ik na een maaltijd eigenlijk nog niet helemaal verzadigd ben.. neem ik nog iets 🙂
    Ik heb er namelijk ook echt van die dagen tussen zitten dat ik een beetje gek wordt van het plannen met eten etc en alles een beetje in myfitnesspall zetten (al is die app wel heel erg handig). En dan ga ik gewoon over op wat mijn gevoel zegt. Ik eet sowieso zo clean en gezond mogelijk dus ervan aankomen zal niet gebeuren haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s