FAQ

# FAQ 8

20140929052008-1_resized
Oeeeps. Vorige week was ik mijn FAQ vergeten, nu was dat niet zo’n ramp want ik had helemaal geen vragen ontvangen! Een beetje jammer maar vooruit, ik vergeef jullie want jullie zijn leuuuuk! Nou had ik deze week alsnog geen vragen ontvangen afgelopen week haha, dus ik pick maar wat oldies eruit die ik wel eens via de mail toegestuurd krijg!

Wat is het belangrijkste wat je moet veranderen qua voeding als je wilt afvallen?
Als je wilt afvallen is voeding het meest belangrijke punt wat je aan moet passen. Cut the crap. Niet volledig natuurlijk, je mag heus wel eens een dagje lekker zondigen of elke dag af en toe wat lekkers nemen, maar dit is wel het meest voorname. Eet gezond & genoeg. Volkoren producten zoals volkoren brood, pasta of rijst. Daarnaast veel groentes, fruit & goede vetten zoals in amandelen of cashewnoten. Ook is het belangrijk dat je meerdere keren op een dag eet, dit houdt namelijk je verbranding op gang waardoor je sneller kunt verbranden en dus ook zult afvallen.

Wanneer kun je het beste een eiwitshake nemen?
Na de training is het beste, samen met een stukje fruit. Je spieren hebben snelle suikers en eiwitten nodig na een training voor goed herstel. Als je niet sport verder maar alleen shakes neemt op aanvulling van je voeding, zou ik aanraden om er ’s morgens eentje te nemen en ’s avonds eentje voor het slapen gaan.

Eet je wel eens meer dan je vriend?
Uhh, ja. Haha. Normaal gesproken niet hoor, maar op mijn cheatdag sowieso wel. Dan is het meer van EAT ALL THE FOOD, dus dan denk ik wel dat ik veel meer eet dan mijn vriend. Vind ik altijd wel leuk om te doen eigenlijk.. vind hij ook wel geloof ik, hihi.

Hou je elke dag je calorieën bij?
Nee dat doe ik niet. Meestal houdt ik maandag t/m vrijdag mijn intake bij via de app MyFitnessPall. Hier zal ik binnenkort nog wel een keertje een blog over schrijven. De overige twee dagen ben ik lekker bij vriendjelief, dus dan eet gewoon op intuïtie. Zaterdag is sowieso all you can eat voor mij en op zondag eet ik gewoon naar behoefte. Ik vind niet dat het nodig is om elke dag alles bij te houden om gezond te zijn of gezond te leven. Dit kan namelijk ook door op intuïtie te eten. Als ik een keertje uit eten ga, ga ik geen nee zeggen alleen maar omdat ik per se gezond wil eten en alles bij wil houden. Ik vind het fijn om het bij te houden, maar ik vind het niet erg om het niet te doen. Vind je balans, dat is belangrijk!

Nu heb ik nog één belangrijke vraag voor jullie; wat zouden jullie graag meer zien op mijn Instagram, Facebook pagina & Blog? 

Niet zo veel vragen deze week, hopelijk heb ik er volgende week wat meer om te beantwoorden! Reageer hieronder of vul het contactformulier onder aan deze FAQ in als je nog een leuke vraag weet!

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

20140929052008-1_resized
————————————————————————————————————————
IMG_20140929_172318_resized

Ooops. I totally forgot about my FAQ last week, it wasn’t such a disaster because I didn’t receive any questions! A little bit of a shame, but I will forgive you, because you guys are so cutieeee! Now I didn’t receive any questions as well last week haha, so I’m picking some oldies I’m receiving through email now and then!

What is most important you have to change in your food when you want to loose weight?
If you want to loose weight is your nutrition the main point you have to change. Cut the crap. Not fully of course, it’s not bad to eat unhealthy now and then or have a cheat day, but it is the most important thingie. Eat healthy & enough. Eat whole wheat products like whole wheat bread, pasta or rice. Besides lots of veggies, fruits and good fats like in cashew nuts or almonds. Besides it’s important to eat more times at  a day. This makes sure your metabolism stays sharp so you’ll burn more and loose weight eventually.

When is the best time to take a protein shake?
After the training is the best to take your protein shake, together with a piece of fruit. After a workout your muscles need quick protein and sugar so they can recover properly. If you don’t workout but only take shakes besides your nutrition, I would recommend to take one in the morning and one before you go to bed.

Do you sometimes eat more then your boyfriend?
Uhh, yes. Haha. Normally I don’t, but on my cheatday I definitely do. Then it’s more like, EAT ALL THE FOOD, so I think I eat waaaaay more then him then. I actually kind of like it, I guess he does too, hihi.

Are you counting calories every day?
No, I don’t. Mostly I’m tracking monday ‘till friday through the app MyFitnessPall. I’ll write a blog about this soon! The other two days I’m staying at my sweet boyfriend, so I eat on intuition then. Saturdays are always my all you can eat days and on sundays I just eat what my body needs. I don’t feel like I have to track all day to be healthy. You can also eat healthy or live healthy not by tracking. If I’m eating out, I’ll not be tracking and I’m not going to say no just because I want to track. I like doing it, but I don’t mind if there are days I won’t be able to track. Find your balans, that’s important!

No I have one very important question for you guys; what would you like to see more on my Instagram, Facebook page and Blog?

Not so many questions this week, I hope I’ll have some more to answer next week! Just comment below or fill in the contact form below if you have a question I should answer.!

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20140929_172318_resized

 

 

Advertenties

2 gedachten over “# FAQ 8”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s