Draag, Fitness & Health, Review

JOGHA.COM

IMG_20141115_204422_resized
Een tijdje terug werd ik gemaild door de meiden van FitGirlCode of ik mee wilde werken aan Project Badass, een project wat bedacht is door Aranka (oprichtster van FitGirlCode), wat te maken heeft met haar eigen sportkledinglijn JOGHA.COM! Ik zou dan behoren tot één van de JoghaGirls die als één van de eerste dit geweldige kledingmerk kon uitproberen. Ik ben gek op de dames van FitGirlCode & ik heb zoveel respect voor die dames, dat ik me alleen maar vereerd kon voelen en keihard ‘Ja!’ kon zeggen!

Laten we beginnen met de broek. Ik heb gekozen voor ‘The Leopard Long Tights‘, maat S. De broek zit erg comfortabel en sluit super goed aan. Wat ik ook prettig vind aan de broek is dat hij best wel laag valt. Daarmee bedoel ik dat het niet zo’n broek is die je onder je oksels moet optrekken tot hij een keertje lekker zit. Hij valt ruim onder de navel en daardoor zit hij extra lekker. Van ‘rolletjes’ heb je geen last, dat is altijd ook wel prettig voor de dames natuurlijk. Aan de binnenkant van de broek (voorkant) zit een koordje dat je hem eventueel nog iets strakker aan kan trekken en aan de buitenkant (achterkant) zit een ritsvakje, stel dat je dus een keer je sleutel ergens kwijt moet tijdens het hardlopen kan je die daar mooi opbergen!

IMG_20141118_201530_resized
Bij de Sport-BH heb ik gekozen voor de ‘Solid black racerback bra‘, maat S. Ik ben zelf het hoofd van #teamnoboobs, dus ik vind het altijd wel eng om een sport-bh te dragen. In mijn eigen sport-bh’s zitten ook van die vormpjes #confessionmoment. Ja, ik heb dus serieus geen tieten. Maaaar no worries met deze bh. Ondanks dat je niet heel veel boobs overhoudt, is dat niet echt een punt waar ik me aan heb gestoord. Het is niet zo dat je borsten worden platgedrukt ofzo, de BH geeft gewoon veel ondersteuningen zit erg lekker. Hij schuurt niet als je beweegt en de rand onder je borst knelt ook niet maar zit gewoon goed strak. Niet alsof je nauwelijks adem kunt halen ofzo. Helaas kan ik dus geen feedback geven over hoe de bh ondersteunt met volle borsten, I wish I could..

IMG_20141117_115302_resized (1)

Als laatste wil ik het nog even over het uiterlijk hebben. Aranka heeft gekozen voor mooie en sprekende printen, die een stoere uitstraling heeft voor de dames. Ze verkopen kleding in zwart-wit maar ook in blauw met zwart. Mooie rustige kleuren, maar door de print toch vol met attitude. Ik heb al veel complimentjes gekregen over de kleren, dus meiden; Top gedaan!

Wil jij ook jouw eigen kleding van JOGHA.COM? Ga dan snel naar de website en gooi vol dat winkelmandje! Voor nu zitten we nog in de Pre-Sale, maar vanaf 30 november is alles binnen en kun je jouw pakketje verwachten! Oh en, post je ook even een leuke foto op Instagram met de tag @joghacom en de hashtag #jogha zodat de meiden van FitGirlCode het ook kunnen zien?

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20141117_111320_resized———————————————————————————————————-

IMG_20141115_204422_resized

A while ago, I received an email from the girls from FitGirlCode. They asked me if I wanted to be a part of Project Badass, a project that has been created by Aranka (founder of FitGirlCode), which has everything to do with her new sportsclothing brand JOGHA.COM! I would be one of the JoghaGirls and one of the first who had the honour to wear these beautiful clothes for the first time. I love the girls of FitGirlCode & I have so much respect for these girls, that I could only feel very honored and say ‘Yes!’ very loudly.

Let’s begin with the tights. I choose ‘The Leopard Long Tights‘, size S. The tights are super comfortable and the fitting is perfect. What I really like about the tights is that in kind of fits low. With this I mean that it’s not such a pants you have to pull up underneath your armpits until it finally fits nicely. The edge of the pants falls far under your bellybutton and this is why it wears extra nicely. You don’t have to worry about those ‘rolls’, that is also kind of nice for the ladies of course. At the inside of the pants (front) is a little string where you can pull the pants a little bit tighter where necessary and on the outside of the pants (back) is a little zipper with a place where you can hide your key for example when you’re out for a run!

IMG_20141118_201530_resized
For the Sports-bra I have choosen for the ‘Solid black racerback bra‘, size S. I am for real the head of #teamnoboobs, so I am always kind of scared when I have to wear a sportsbra. In my own sportsbra’s there is actually some filling in there #confessionmoment. Yes, I don’t have boobs, for real. Buuuuuut no worries with this bra. Even though there are really no boobs left, it wasn’t something that disturbed me. It isn’t like your boobs are getting smashed, the bra just gives lots of support en fits really comfortable. The bra doesn’t scrape or something while moving and the edge underneath your breasts squeezes neither, it’s just tight in a good way. Not like you can’t breath. Unfortunately I can’t give you guys feedback about how the bra feels with big boobs, I wish I could..

IMG_20141117_115302_resized (1)

Last but not least, I want to talk about the appearance of the clothes. Aranka has chosen for nice and expressive prints, that has a tough appearance for girls. They sell the clothes in black and white, but also in black and blue. Nice and relaxing colours, but because of the prints filled with attitude. I’ve receives lots of compliments about the clothes, so girls; Great job!

Do you want your own clothes from JOGHA.COM? Rush to the website and throw that shoppingcart completely full! For now we are still in pre-sale, but from November 30th everything will be in store so that’s when you can receive your package! Oh and.. please, can you make a picture and tag @joghacom and use the hashtag #jogha so the girls of FitGirlCode will see the picture too? SHIPPING WORLDWIDE! 

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_20141117_111320_resized

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s