Fitness & Health, Lifestyle, Media

ModellenSpot!

IMG_6176
Stiekem vind ik het natuurlijk heel erg leuk om op foto’s te staan. Zowel selfies als gemaakte foto’s. Hier en daar doe ik wel eens een fotoshootje, maar nu vond ik het wel leuk eens aan een wedstrijd mee te doen!

Nou doe ik mee aan de ‘Model of the Month’ contest op ModellenSpot. Ik sta nu 2e, maar wil natuurlijk naar die eerste plek om een gave fotoshoot te winnen! Daarbij heb ik wel jullie hulp nodig, als jullie dat willen natuurlijk. Stemmen is gratis, free, helemaal voor niks! Door op de link hieronder te klikken, kom je bij de foto uit waar kun je stemmen. Als je hebt gestemd, laat je dan even een reactie hieronder achter? Ik heb namelijk een leuke winactie op de planning staan en zo maak je net even wat extra kans!

http://www.modellenspot.nl/contest/?contest=photo-detail&photo_id=6806

Alvast bedankt en heeeel veel liefs van mij!
IMG_6225

IMG_6176
To be honest, I really like it to stand on pictures. Of course selfies, but also made pictures. I do photoshoots now and then, but I thought it would be time to join a contest for once, to see if I’ll win!

I am joining the ‘Model of the Month’ contest on ModelSpot. I am in second place now, but of course I want to be at first place to win an awesome photoshoot! I will need some help with that, if you guys don’t mind. Voting is free, gratis, all for nothing! By clicking on the link underneath the picture, you’ll see the picture and here you can vote. If you did, please post a comment underneath this blog so i’ll know you’ve voted! There is a nice give away soon and you’ll have a little bit more chance this way!

http://www.modellenspot.nl/contest/?contest=photo-detail&photo_id=6806

Thank you guys so much and much love from me!

IMG_6225

 

 

Advertenties

20 gedachten over “ModellenSpot!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s