Eet, Fitness & Health, Onbijt

Choco Peanut Butter Mugcake

IMG_20141102_095250_resized

Goed nieuws! Deze maand is het Peanut butter lovers month, bij Body&Fit krijg je nu 20% korting op alle pindakaas producten! Dat betekend meer redenen om te genieten van een heerlijke maaltijd met pindakaas. En wie houdt daar nou niet van? Ik ga deze maand een aantal heerlijke receptjes maken met pindakaas en dat recept ga ik uiteraard met jullie delen. Als eerste receptje hebben we een super lekkere en makkelijke Choco peanut butter mugcake.

Wat heb je nodig?
– een banaan
– rauwe cacao poeder
– pindakaas poeder
– een ei
– 50 gram havermout
– naturel pindakaas.

Wat moet je doen?
Snijdt de banaan in kleine stukjes en doe deze in een mok. Smash vervolgens de banaan met een vork en maak er een vies prutje van. Lijkt een beetje op babyvoeding vind ik.. haha! Vervolgens voeg je 50 gram havermout toe aan de mok en een rauw ei. Dit meng je allemaal even goed door te roeren met je vork. Vervolgens voeg je een theelepel rauwe cacao poeder toe, en een theelepel pindakaas poeder. Dit meng je ook weer allemaal goed door totdat er geen klontjes meer in zitten. Zet de mok in de magnetron voor 2,5 minuten op 1000 watt. Draai de mok vervolgens om op een bordje, wacht tot het cakeje uit de mok valt (misschien een beetje schudden) en voila! Gooi er vervolgens een flinke eetlepel naturel pindakaas op en smullen maaaaarr!

Eet smakelijk! Wil je ook pindakaas bestellen? Klik HIER of op de banner hieronder! Vergeet niet de kortingscode te gebruiken –> PEANUTBUTTERLOVERS.

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

pindakaas
————————————————————————————-
IMG_20141102_095250_resized

Great news! It’s Peanut butter lovers month this week. That means, even more reasons to eat all the peanut butter in the world! And who doesn’t like that? I’m going to make a few recipes for you guys this month with peanut butter, and ofcourse i’ll share that with you. I’ll start with a Choco peanut butter mugcake.

What do you need?
– a banana
– raw cacao powder
– peanutbutter powder
– an egg
– 50 grams of oats
– natural peanut butter.

What do you have to do?
Cut the banana in little pieces and put it in a mug. Smash the banana with a fork, and make it into a little dirty mash. Looks a bit like baby food in my opinion, haha! You can add 50 grams of oats and an egg now. Mix everything with your fork. Now you can add a teaspoon of raw cacao powder and a teaspoon of peanut butter powder. Mix this all well together and make sure the texture is kind of smooth. Put the mug in the microwave for 2,5 minutes on 1000 watt. Grab a plate and turn the mug around on the plate, wait untill the cake falls out of the mug ( maybe shake a little ) and voila! Next up is the peanut butter. Grab a nice big tablespoon of natural peanut butter, smash it on the cake and mmmmmm now you can eat!

Enjoy!

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

pindakaas

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s