Draag, Fitness & Health, Review

Stripe & Estampada

PhotoGrid_1414749274952_resized

Ik denk niet dat ik ooit eerder een review heb geschreven over sport kleding. Maar, ik vond wel dat jullie even kennis moesten maken met mijn nieuwe favoriete kleding merk; Baseativa te koop bij Fitgirl.nl. Ik kocht twee leggings, een lange, The legging Stripeen een driekwarts tot op de knie, The Estampada.

The legging Stripe is een paarse legging met witte strepen over de benen. Het is een lange legging die net iets boven de enkel uit komt. Geen lange sokken aan doen, staat niet bepaald sexy. De legging is gemaakt van 90% polyamide en 10% spandex, hierdoor sluit de legging goed aan en zit hij echt super comfortabel. De stof ademt goed, waardoor je niet het idee hebt dat je gigantisch plakt van het zweet. These were the facts. Nu even naar mijn mening over deze legging. Ik ben verliefd. De legging is super mooi, ik hou van paars & roze zoals jullie weten, maar door de witte strepen is hij net wat stoerder. De legging zit inderdaad mooi aangesloten en super fijn. Doordat hij zo aangesloten zit, komen ook je ‘vormen’ wat beter uit. Perfect squat legging.  Het fijne is dat de legging zeg maar, mee beweegt tijdens een oefening. Het is niet zo dat je na een squat direct je broek op moet trekken omdat hij bijna onderaan je billen hangt. Elke oefening is perfect uit te voeren, en het voelt zelfs een beetje alsof je geen broek aan hebt. YAY! #nopantsarethebestpants De stof van de legging ademt inderdaad ook goed, je hebt geen plakkerig gevoel of het gevoel dat je een zweet-bil-spleet lijntje ziet.. zeg maar haha. Ik ben echt super tevreden over deze legging en over dit merk. Kan er niks meer dan lof over uit spreken. Sorry.

The Estampada is een legging met een printje. Je kunt kiezen tussen pauwenveren en allemaal verschillende kenmerkende plaatjes. Ik zelf heb gekozen voor de legging met de pauwenveren. Ook omdat hij paars is, hihi. De legging valt net tot op de knie. Ook deze legging is gemaakt van 90% polyamide en 10% spandex, waardoor hij goed aansluit en lekker meebeweegt tijdens de bewegingen. Wat ik heel erg fijn vind aan deze legging is dat hij zo luchtig is. Ik heb altijd bepaalde workouts waarbij ik liever een kortere legging draag dan een langere, zoals bij een ClubPower les of bij een legday. Ik kies dan altijd voor deze legging, omdat hij gewoon erg lekker zit, maar ook omdat je niet een ‘verstikkend’ gevoel hebt. Bij sommige leggings krijg je altijd het idee dat je teveel aan hebt of zo, dat je elk moment kan flauw vallen omdat het te warm is. Dat heb ik bij deze legging dus niet en dat is juist zo fijn. Als ik mijn benen train, kies ik vaak voor deze legging. Door de stof is het niet vervelend om een squat of walking lunges uit te voeren. Ook zit de rand bij je buik mooi. Hij vouwt niet dubbel en je hebt ook niet het idee dat eventuele ‘rolletjes’ er overheen vallen of dat hij in je buik en heupen knelt waardoor je lovehandles zichtbaar zijn.

Op Fitgirl.nl kun je allerlei verschillende sportkleding kopen voor een vrouw met pit! Heerlijke sportleggings, mooie tops, shorts, handschoentjes, zweetbandjes en een aantal supplementen. Ook staan er op deze website leuke tips, tricks en inspirerende personen. FitGirl.nl verzend naar Nederland, België & Duitsland. Twijfel niet en bestel jouw favoriete sportswear!

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

PhotoGrid_1414749317647_resized
————————————————————————————————————-PhotoGrid_1414749274952_resized

I don’t think i’ve ever wrote a review before about sports clothes. But, i thought you have to know my new favorite sports clothing brand; Baseative. For sale at Fitgirl.nl. I bought two leggings a long one, The legging Stripe, and a three-quarter legging on the knee, The Estampada

The legging Stripe is a purple legging with white stripes over your legs. It is a long legging that just stops a little bit above your ankles. So, do not put on any long socks. Doesn’t look hot, noh. The legging is made out of 90% polyamide and 10% spandex. Because of this the legging fits perfectly and is super comfortable. The fiber kind of breathes, so you don’t have the feeling that your sweat is everywhere. These were the facts. Now on to my opinion. I am in love. The legging is super pretty, I love purple and pink as you know, but the white stripes makes the legging kind of tough. The legging fits perfectly indeed and is really relaxed. Because the fitting is so beautiful, your ‘forms’ will come out a little bit more. Perfect squat legging. Seriously, I have a really nice butt in this legging. The nice thing about the legging is that the legging moves along with your exercise. It isn’t like that you have to pull up the legging after every squat because it’s almost underneath your ass. Every exercise can be done perfectly, it even feels a little bit like you’re not wearing any pants. YAY! #nopantsarethebestpants. The fabric of the legging breathes well, you don’t have the feeling that there is a sweaty butt-crack line on your ass, haha. I am really satisfied with this legging and with this brand. That’s all I can say. Sorry.

The Estampada is a legging with some kind of print on it. You can choose between peacock feathers and several illustrations. I choose the legging with the peacock feathers. Also because it’s purple, hihi. The legging just sticks on the knee. This one is also made out of 90% polyamide and 10% spandex, which makes the legging very flexible and able to move with your exercises. What I really like about this legging is that it is so airy. I always have a couple of workouts or exercises where I rather wear a shorter workout legging then a long one like with a ClubPower lesson of at legday. I choose for this legging, also because it is super comfortable, but also because you haven’t got that feeling of ‘suffocation’. With some workout leggings, you have the feeling that you’re wearing too much and that you can faint any time because it’s so warm. I don’t have that feeling with this legging and that’s so nice. When I train my legs, I wear this legging. Because of the fabric it isn’t annoying to do a squat or walking lunges. The edge of the legging at your belly is also nice. It doesn’t fold in two and you don’t have the feeling that some ‘fatrolls’ fall over the edge and that it makes you to get love handles.

On Fitgirl.nl you can buy several types of sportclothing for tough women! Perfect sportsleggings, pretty tops, shorts, gloves, sweatbands and some supplements as well. You can also find some nice tips, tricks and inspiring persons on the website! Fitgirl.nl ships to The Netherlands, Belgium and Germany. Don’t doubt and order your favorite sportswear!

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Page & Bloglovin’.

PhotoGrid_1414749317647_resized

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s