Fitness & Health, Review

Imperius

IMG_20141019_160323_resized

BOEMMMM. De naam zegt het al, ‘Imperius’. Klinkt toch wel.. machtig. En, krachtig. Nou dat is deze reep zeker. Hij lijkt op een Lion, maar het is een gigantische reep vol met proteïne! Ik testte voor jullie de Imperius Almond Protein Bar van het merk IronMaxx. Bij deze mijn mening.

Eerst even het uiterlijk van de verpakking en de reep. Ik vond hem pakkend. Zodra je de reep pakt heb je eigenlijk gelijk zin om hem op te eten. Het ziet er uit als doping. Serieus, zoveel proteïne in één reep. Daarover straks meer. Toen ik de reep uit de verpakking haalde werd ik best wel een beetje verliefd. Hij ziet er namelijk echt uit als een Lion, en die vind ik best wel lekker. Volledig omringt met een laagje chocolade gemaakt uit melk poeder, cacao boter, cacao poeder en soja melk poeder. In de reep zitten amandelen en amandel pasta. Het lijkt een beetje caramel wat erin zit, maar dat is het dus niet.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik van de voedingswaarde van de reep wel een beetje schrok. De reep bevat 346 calorieën, waarvan 14,8 gram vet, 32.2 gram koolhydraten ( 8 gram suikers ) en 28,7 gram eiwit. Van dat laatste kan ik natuurlijk wel heel erg blij worden, gigantisch veel eiwit. Perfect voor na een training dus! Ik heb deze reep dan ook geconsumeert na een training, met een appeltje erbij. Dit was dan ook gelijk mijn lunch. Genoeg calorieën en genoeg eiwitten binnen voor een goed herstel!

Ik was heeeeel erg te spreken over de smaak. Hij was echt heel erg lekker en smaakte ook nog eens een beetje als een Lion. Maar dan dus net even heel wat gezonder. Nomnomnom. Ik vond het niet moeilijk om de reep weg te krijgen, hij was erg lekker en daarbij ook erg machtig, maar na een zware training is dat wel iets waar je naar verlangt. Als je op zoek bent naar een power protein bar is dit zeker een goede oplossing! Ik zou hem zelf niet zo snel als ‘tussendoortje’ eten omdat hij zoveel calorieën bevat, maar aangezien ik altijd rond een uurtje of 10 / half 11 ga sporten is het meestal wel lunch tijd voor ik klaar ben, dus dan is het een goede maaltijdvervanger! Sowieso is deze reep best geschikt als maaltijd vervanger, bijvoorbeeld als je on the road bent. Een prima lunch!

Wil jij de Imperius Almond bar zelf uitproberen? Bestel hem dan snel bij IronMaxxen ontvang jouw ultieme proteïne reep!

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op Instagram, Facebook & Bloglovin’.

IMG_20141019_160352_resized
————————————————————————————————————————
IMG_20141019_160323_resized

BOOOOOOM. The name says enough, ‘Imperius’. Sound pretty.. mighty. And, powerful. Well, this bar is definitely powerful. It looks like a Lion, but it’s a huge bar filled with protein! I tested the Imperius Almond Protein Bar from IronMaxx for you guys. Here is my opinion.

First the wrapping of the bar. I thought it was super catchy. When you grab the bar, you want to eat it immediately. It actually looks a little bit like workout drugs or something. Seriously, so many protein in one bar. I’m going to tell you more about that lately. When I unwrapped the bar, I fell a little bit in love. It does actually look like a Lion, and I kind of like those. Completely surrounded by a chocolate layer made of milk powder, cacao butter, cacao powder and soy milk powder, it looks delicious. The bar contains almonds and almond paste. It kind of looks like caramel what’s inside of the bar, but it isn’t.

I have to be honest that I was a little bit flabbergasted about the nutritional value of the bar. The bar contains 346 calories, of which 14,8 grams of fat, 32,2 grams of carbs ( 8 grams of sugar ) and 28,7 grams of protein. That last thingie made me really happy though, sooo many protein. Perfect as a post-workout meal! I ate this bar after one of my workouts, together with an apple. This was also my lunch actually. Enough calories and enough protein for some good muscle recovery!

I was veeeeeery pleased with the flavor. It was truly, very delicious and it also tasted a little bit like a Lion. But this option is a little bit healthier. Nomnomnom. I didn’t have a hard time with eating the bar, it was very delicious and also very mighty, but after a heavy workout this is definitely something you’d like to eat then. If you are looking for a true power protein bar, this is for sure a good good bar! Personal, I wouldn’t eat it as a snack because it’s so high in calories. Luckily I’m always working out around 10 / half past 10, so when I’m done it’s the perfect post-workout lunch and a great meal replacement. I guess this bar is also pretty perfect as a meal replacement, for example when you’re on the road. Perfectly fine lunch!

Would you like to try the Imperius Almond bar yourself? Go to the website of IronMaxx and order your perfect protein bar!

Much love, Carmen.

You can also follow me on Instagram, Facebook & Bloglovin’.

IMG_20141019_160352_resized

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s