Fitness & Health, Lifestyle

The meaning behind..

IMG_20141016_135342

Zoals jullie gezien hebben op mijn Instagram of Facebook, heb ik gisteren mijn aller eerste – en aller laatste – tattoo laten zetten! Ik ben hier serieus super blij mee en ben helemaal verliefd. Niet alleen op mijn tattoo, maar ook op mijn vriend natuurlijk. Dit was mijn verjaardags cadeautje!

De tekst die ik heb laten tatoeëren is de tekst ‘Stronger’. Ik heb voor deze tekst gekozen omdat ik in mijn leven best veel heb meegemaakt. Ik weet niet wat jullie allemaal weten of hebben gelezen op mijn blog, anders hierbij een kleine samenvatting. In 2008 raakte ik, mede door het overlijden van mijn opa, in een depressie. Dit was toen ik in klas twee zat. Na mijn examens, in 2011, was deze depressie zo erg dat ik ondertussen ook al wat zelfmoord pogingen had gedaan. Mijn ouders konden het niet meer aan, en terecht natuurlijk, en hebben het besluit genomen om mij uit huis te laten plaatsen.

Ik ben ze hier op dit moment heel erg dankbaar voor, het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben! Ik ben ongeveer anderhalf jaar uit huis geweest en in de zomer van 2012 keerde ik terug. Dit is ook wanneer ik mijn Fit Journey ben gestart door af te vallen. Door alles wat er gebeurd is voel ik me sterker. Ik ben er sterker uit gekomen, mede dankzij mijn ouders en lieve familie. Helaas heb ik nog wel struggles gehad tot eind 2013, maar deze zijn nu vrijwel voorbij. In de zomer van 2013 heb ik ook mijn lieve vriend Kjell leren kennen. Al deze gebeurtenissen en deze personen maken mij sterker. Door deze tattoo te plaatsen wil ik eigenlijk mezelf eraan helpen herinneren wat een sterke jonge dame ik eigenlijk ben en hoe trots ik op mezelf mag zijn. What doesn’t kill you, makes you stronger. En zo is het echt.

Ookal weet ik dat het zetten van tattoo’s zeer verslavend kan zijn, ik hou het er maar bij ééntje. Waarom? Omdat ik een fucking gigantische naaldenfobie heb! Serieus, ik val bijna altijd flauw als er een naald mijn lichaam binnen wil dringen. Dit is overigens nu niet gebeurd hoor, het viel me flink mee, haha! Deze tattoo is gezet met een betekenis en een bedoeling, daarom wil ik het graag bij deze ene laten.

Ik hoop dat jullie hem net zo mooi vinden als ik! Ik wil jullie in ieder geval super bedanken voor de lieve en mooie reacties op Instagram! Veel liefde voor jullie. ❤ Oh enne, nee. Deze tattoo heeft echt niks te maken met sporten of spiermassa aankomen voor de lieve mensen die dat dachten, hihi.

Veel liefs, Carmen.

Volg me ook op Instagram, Facebook & Bloglovin’.

IMG_20141016_104342
———————————————————————————————–
IMG_20141016_135342

Like you might have seen on Instagram and Facebook, I’ve got my very first – and very last – tattoo last night! I am seriously super happy with it and totally in loveee! Not only in love with my tattoo, but also with my boyfriend of course. He gave me this as a birthday present!

The text I tattooed is the word ‘Stronger’. I choose this word because I’ve had lots of struggles in my life. I don’t know if you know everything or you’ve read it on my blog, otherwise a little summary here. In 2008 I got, because my grandpa died, into a depression. This was when I was at second grade. After my exams, in 2011, was this depression so bad that my parents decided to remove me from the house.

I am very grateful that my parents made this decision, it made me to the young lady i am today! I’ve been out of house for like, a year and a half and in the summer of 2012 I returned back home. This is when I started my Fit journey by loosing weight. Because of everything that happened, I feel so much stronger. I’ve had some struggles until the end of 2013, but these are almost over. In the summer of 2013, I’ve met my sweet boyfriend Kjell. All of these things and these persons make me stronger. By tattooing this, I want to keep reminding myself that I am actually a very though and strong young lady and that I can be very proud of myself! What doesn’t kill you, makes you stronger. And so it truly is.

Even though I know that a tattoo can be kind of an addiction, but I like to keep it at one. Why? Because I have a huge, amazing, freakin’ needle fobia! Seriously, I almost faint when a needle comes close to me. This didn’t happen by the way, it wasn’t as bad as i thought luckily, haha! This tattoo is placed with a meaning and a purpose. That’s why I would like to keep it at this one and only.

I hope you love it as much as I do! I want to thank you for all the sweet comments on Instagram this morning. Much love for you guys. ❤ Oh and.. no. This tattoo really has nothing to do with working out and gaining muscle mass for the sweet people who thought that, hihi.

Much love, Carmen.

Follow me on Instagram, Facebook & Bloglovin’.

IMG_20141016_104342

Advertenties

5 gedachten over “The meaning behind..”

  1. Wat een prachtige betekenis achter je tattoo! Ik ben oprecht blij voor je dat je je depressie hebt overwonnen en sterker uit de strijd bent gekomen!
    Leuk om te zien hoe goed je bezig bent. Keep up the good work 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s