Fitness & Health, Review

FitnessGuru – Whey Protein/Protein Bars/Beef Jerky/Creamy Peanutbutter.

IMG_20140905_113619_resized

Jullie weten het, elke keer als ik wat nieuws probeer, komt er een review online! Dit keer weer een review van dit top pakketje van FitnessGuru! Ik testte voor jullie de Whey Chocolate Hazelnut, Whey Strawberry White Chocolate, Apple Pie protein bars en de Beef Jerky! Oh en ik heb ook nog geen review geschreven over de creamy peanutbutter, dus die doen we er ook even bij!

De whey protein heb ik voor jullie op verschillende manieren uitgetest. We beginnen met de proats; protein oats. Deze smaken zijn heerlijk romig maar toch fris en perfect om te gebruiken in je havermout. Doordat de smaken zo lekker zijn geniet je net even wat extra van je havermoutje. Daarbij bestaan deze zakjes maar liefst 23 gram eiwitten per portie. Prima voor some morning protein dus. De shakes drinken ook lekker makkelijk weg. Ze hebben een prettige smaak waar je niet gelijk aan hoeft te wennen of waar je je neus bij dicht moet houden als je ze op drinkt. Ook kun je super leuke gerechtjes maken waar deze whey in verwerkt zit! Niet alleen een lekkere bak met oatmeal, ook maakte ik muffins! Het recept hier van kun je HIER terug vinden. Mijn ouders zijn nooit zo fan van mijn bakseltjes, maar deze vonden ze echt heel erg lekker! Mijn favoriete smaak van de twee is toch echt de Chocolate Hazelnut.

De repen die ik testte waren de Apple Pie Bars. Nomnomnom, wie houdt er nou niet van appeltaart?! Ik wel in ieder geval. De repen waren erg lekker en je proeft inderdaad de appeltaart smaak erin, YAY! Een nadeel van deze repen vind ik het aantal suikers wat erin zit. Er zit 17 gram suiker in per reep, dit is ongeveer te vergelijken met een appel. Ik heb niks tegen suikers en ze passen wel in mijn macro’s, maar dit vond ik wel een beetje zonde. Dan kies ik persoonlijk toch voor de gezondere suikers. Wel zijn de eiwitrepen zeer eiwitrijk, logisch ook wel. Ik bedoel, het zijn eiwit repen. Er zitten 22 gram eiwitten in per reep en de reep bevat 220 calorieën. Dus dan valt nog hartstikke mee!

IMG_20140930_145414_resized

Naar de beef jerky was ik echt super benieuwd. Kleine stukjes vlees die je gewoon in één keer weg snackt. Maar 2 gram vet, 0 gram koolhydraten en maar liefst 20 gram eiwitten! Dat vinden we natuurlijk heel erg leuk. Een bijkomende meevaller was ook nog eens dat het best wel heel erg lekker was. Ik wist niet zo goed wat ik me ervan voor moest stellen, maar het was echt lekker! Ze smaakten een beetje zoutig, maar niet dat je denk 80 kilo overzoute friet naar binnen zit te werken. Gewoon lekker. En het knabbelt ook nog eens heerlijk weg. Ik raad hem aan!

Dan hebben we last but not least, de creamy peanut butter. Ja, wat gaan we hier nou eens van zeggen. Jullie weten dat ik pretty fan ben van pindakaas, dus eigenlijk kan ik hier sowieso niet negatief over zijn. En dat ben ik ook niet! De creamy peanutbutter is een heerlijke pindapasta die super makkelijk smeert, maar ook nog eens vol is van gezonde vetten. De pindapasta bestaat uit 99,4% biologische pinda’s en de andere 0,6% is zeezout. Hij is, naast de gezonde vetten, ook nog vol van eiwitten en laag in haar koolhydraten. Op pannenkoekjes, rijstwafels, een boterham of waar je het ook op wilt smeren, het is heerlijk! Een leuk receptje met de pindapasta vind je HIER.

FitnessGuru verzend nu ook naar Nederland en vanaf € 49,- verzenden ze de producten gratis! Voor meer informatie over producten, ik heb al drie keer eerder een FitnessGuru review geschreven, deze vind je onder het kopje ‘reviews’. Bestel nu snel jouw favoriete producten bij FitnessGuru!

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op Instagram, Facebook & Bloglovin’!

IMG_20140930_135740_resized
——————————————————————————–
IMG_20140905_113619_resized

You know that every time I try some new products, a review will come online! This time an other review about some awesome products from FitnessGuru! I tested the Whey Chocolate Hazelnut, Whey Strawberry White Chocolate, Apple Pie protein bars and the Beef Jerky! Oh and I haven’t written a review about the creamy peanut butter before, so I’m posting that one too!

I tested the whey protein for you guys several ways. We start with the proats; protein oats. These flavors are super creamy but also really fresh and perfect for using in your oatmeal. Because the flavors are so delicious, you can only enjoy your oatmeal a little bit more. These little bags contain 23 grams of protein. Great for your morning proteins. The shakes are very easy to drink. They have a really nice flavor which you are immediately used to and you don’t have to keep your nose closed while drinking. Beside this you can also make some awesome recipe’s with this whey! Not only the proats are a big hit, I also made some muffins! You can find the recipe HERE. My parents aren’t a big fan of my bakings, but they really loved these! My favorite flavor of the two whey proteins was the Chocolate Hazelnut.

The protein bars I tested for you were the Apple Pie Bars. Nomnomnom, who doesn’t like Apple pie?! I do for sure. The bars were really tasty and you can actually taste the apple pie very well, YAY! A little bad point about these bars are the mount of sugars in there. One protein bar contains 17 grams of sugar, you can compare this to an normal apple. I have nothing against sugars of course, and they would fit my macro’s, but I thought this was such a same. I would rather go for the healthier sugars. The protein bars also contain lots of protein, Dohh. I mean, it’s a protein bar! One bar contains 22 grams of protein and they are only 220 calories per bar. So I guess that isn’t even that much!

IMG_20140930_145414_resized

I was most curious about the beef jerky. Little pieces of meat which you can snack away in one bite. Only 2 grams of fat, 0 carbs and yes 20 grams of protein! Of course, we really like the protein part. What was also really nice, was that the beef jerky is super very amazingly delicious! I didn’t really know what I should expect before eating it, but it really was very tasty! They tasted a little bit salty, but it’s not like you’re eating 80 kilograms of french fries at the MacDonalds or something. Just tasty. And you can eat it very easily, just while watching a movie or something. I recommend it!

Last but definitely not least, the creame peanut butter. Yes, well.. what should we say about this. You know that I am a diehard fan of peanut butter, so I can’t really be negative about this product. And I am not! The creamy peanut butter is a delicious peanut butter which is easy to spread, but is also filled with healthy types of fats. The peanut butter contains 99,4% peanuts and the other 0,6% is sea salt. Besides the healthy fats, you also consume lots of protein out of the nuts and it doesn’t contain much carbs. You can put it on pancakes, rice cakes, a sandwich or whatever you would like, it is just delicious! You can find a nice recipe with the peanut butter HERE.

FitnessGuru ships to several countries besides The Netherlands and from € 49,- they ship the products for free! For more information about the products, I wrote three other reviews, you can find this underneath ‘Reviews’! Order your favorite products now on FitnessGuru!

Much love, Carmen.

You can also follow me on Instagram, Facebook & Bloglovin’!

IMG_20140930_135740_resized

Advertenties

Een gedachte over “FitnessGuru – Whey Protein/Protein Bars/Beef Jerky/Creamy Peanutbutter.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s