Draag, Fitness, Health, Workout

Nike Training Club

IMG_20140923_090100_resized
Afgelopen maandag, 22 september, was ik aanwezig bij de Nike Training Club in Amsterdam Carré. Deze blog schrijf ik nu met heftige spierpijn in mijn ass, in mijn benen en borst. Of terwijl, het was zwaar. Heel erg zwaar, maar super leuk!

Mijn Insta-vriendinnetje Yummee en ik besloten elkaar wat eerder te meeten. Zij spijbelde van school – nu hoop ik natuurlijk dat haar leraren dit niet lezen, anders; HET WAS VOOR EEN GOED DOEL – en ik was zelf gewoon een dagje vrij. Shoppen geblazen dus! Helaas zijn we met lege handen terug naar huis gegaan, misschien maar goed ook, voor de portemonnee dan hé. Wel even een bezoekje gebracht aan de Nike Store { lees; Hemel } natuurlijk.

Het was tijd om Carré maar eens op te zoeken. Met de tram naar Weesperplein, even wat leuke foto momentjes in de tram en buiten op de brug voor Carré. Geloof me, ik was echt een model man. Toen we daar aan kwamen, waren we de eerste, yay! Dat betekende nog wat leuke foto momentjes buiten, ons awesome Nike shirt ophalen, omkleden en naar de Bra fitting. Deze was opgezet zodat we de nieuwe Nike Pro Rival mochten uitproberen, een Sport Beha met onwijs veel ondersteuning! Nou ben ik dus hoofd van Team Small Boobs, dus het was even zoeken maar zelfs voor mijn kleintjes was er nog een perfecte maat!

Ding dong, daar ging het belletje. We mochten naar binnen. De lampen dimden, de muziek ging aan en daar waren onze trainers Christina en Lars. Ik heb eerder mee gedaan aan een Nike Training en deze werd ook verzorgd door deze twee. Ik ging dood. Nu dus weer. De training begon en we startte gelijk pittig. Geen lekkere easy warming-up, nee gelijk BAM. Knallen! Ik weet niet of het lag aan het feit dat ik in de zomer alleen maar hardgelopen heb, maar ik suckte keihard. Mijn spieren waren na de eerste 10 minuten al gigantisch verzuurd. Mijn conditie daarentegen ging prima. Tja, hardlopen hé.

De sfeer die er hing tijdens de training hielp je er doorheen. Iedereen had het zwaar, maar we waren allemaal zo allemachtig enthousiast dat je niet op wilde geven. Gelukkig had ik mijn vriendinnetjes Merel en Yummee aan mijn zijde, die met me aan het dood gaan waren. Al met al was het een beuk training van ongeveer 45 minuten, geen rust, veel herhalingen en alles op lichaamsgewicht. Ik heb onwijs genoten van deze training, ookal vervloekte ik de trainers soms. Met liefde, uiteraard.

Nike, super bedankt voor deze awesome training. De volgende keer ben ik er zeker weer bij! Join jij dan ook?

Liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op Instagram, Facebook & Bloglovin’!

IMG_20140922_172901_resized_1
——————————————————————
IMG_20140923_090100_resized

Last monday, September 22, I joined the Nike Training Club workout in Amsterdam in the Carré theatre. I am writing this blog with freaking sore muscles in my ass, in my legs and in my chest. Which means, it was heavy. Very heavy, but extremely fun!

My Insta-friend Yummee and I decided to meet each other a little bit earlier in Amsterdam. She ditched school – I hope her teachers won’t read this blog or else; IT WAS FOR THE GOOD CAUSE – and I had a day off. That means shopping! Unfortunately we haven’t bought anything, maybe even better, our wallets wouldn’t really like us if we bought something. Of course we did visit the Nike Store { read; Heaven }.

It was time to search for Carré. We took the subway to Weesperplein, some cute and fun picture moment in the subway and outside on the bridge in front of Carré. Believe me, I can act like a model dude. When we arrived at Carré, we were the first ones, yay! So that meant we had more time for some cute pictures, then we picked up our awesome Nike shirts, get dressed and up to the Bra fitting. We were able to fit the new Nike Pro Rival bra’s over here, a Sport bra with an amazing support! Well, I guess you can call me head Team Small Boobs, so we had to search a little bit longer for my perfect size, but even for these babies there was a proper size.

Ding Dong, there was our wake-up call. We could go in. The lights shaded a little bit and the music went on, there were our trainers Christina and Lars. I’ve joined a Nike Training before and these were the two who did the training as well. I slowly died then. And I knew that was going to happen again. The training started and it was immediately on! No slow easy warming-up, no just BAM. It was on! I don’t know if it was the fact that I only ran this summer, but I sucked at it. My muscles were already sore after the first 10 minutes. My breathing and shape was fine. Well, life of a runner.

The atmosphere that was present there helped you through the training. Everybody was having a hard time, but we were all so enthusiastic that we wouldn’t quit. Luckily I had my friends Merel and Yummee at my side, they were dying with me. All in all we had a training from 45 minutes, no rest, many repeats and everything on our own bodyweight. I really enjoyed this training with everything I had in me, even though cursed the trainers sometimes – with love of course – it was awesome.

Nike, thank you so much for this awesome experience. I’ll definitely join you guys next time! Will you join me as well?

Love, Carmen.

You can also follow me on Instagram, Facebook & Bloglovin’!

IMG_20140922_172901_resized_1
——————————————————————-
IMG_20140922_201810_resized
20140922_183032_resized
20140922_183039_resized
20140922_183026_resized
20140922_182906_resized
20140922_170153_resized
20140922_170150_resized

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s