Fitness & Health, Media

Radio 538

Gisteren werd ik opeens gemaild door Radio 538 of ik het leuk vond om te bellen met hen tijdens de ‘Show Zonder Naam’, een show die draait van 00:00 – 02:00. Nu ben ik natuurlijk zelf er ook niet voor opgebleven, maar heb ik het vanochtend beluisterd. Om eerlijk te zijn, ik heb me kapot gelachen.

Bij deze het resultaat:
http://www.538.nl/gemist/20596/carmen-ketelaar-groeit-uit-tot-rolmodel

Liefs, Carmen

Je kunt me ook volgen op Instagram, Facebook & Bloglovin’!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s