Eet, Fitness & Health, Onbijt

Vanilla Banana Proats

IMG_20140903_095033_resized
Wil jij de dag nou echt goed beginnen? Neem dan eens een schaalje Vanille Bananen Proats. Vol met eiwitten, goede koolhydraten & goede vetten. Allemaal gezond uiteraard en een kick start voor jouw dag. Even een kleine herinnering; Proats zijn ‘Protein Oats’. Zo maak ik mijn daily oats;

Wat heb je nodig?
1 banaan
70 gram havermout { mag ook minder zijn natuurlijk }
5 gram pure cacao nibs
5 gram gebroken lijnzaad
1 scoop Vanilla Protein { 1 scoop = +- 27 gram, ik gebruik het merk Cytosport }
250 ml water
Ik koop al mijn producten bij Body&Fit Shop. Klik hier om direct naar de website te gaan! 

Wat moet je doen?
Nou dit is dus echt super simpel. Doe de havermout, pure cacao nibs, gebroken lijnzaad en de Vanilla Whey in een pannetje en roer dit door. Snijdt de helft van de banaan in kleine schijfjes en maak van de schijfjes stukjes van vier. Stop deze in het pannetje en roer het nog even door.
Nu kun je het pannetje op het vuur zetten en 250 ml water toevoegen. Zet het vuur hoog, maar loop er niet van weg. Je moet blijven roeren, hierdoor wordt de havermout namelijk dikker en kan het niet verbranden. Als jouw havermout nu naar wens is qua dikte, kun je het overgieten in een leuke oatmeal bowl en toppen met de rest van de banaan.

Ik gebruikte ook nog wat Creamy Peanut Butter van FitnessGuru op mijn havermout! Net even om wat extra vetten binnen te krijgen. Natuurlijk kun je er nog van alles op gooien wat je lekker vindt maar onthoudt, If it fits your macro’s! Eetsmakelijk.

Heb je geen tijd om dit ’s morgens te maken? Maak het de avond van te voren, laat het even afkoelen en zet het in de koelkast. De volgende ochtend kun je het in de magneteron doen voor 2 minuutjes op 750 Watt en het smaakt net zo lekker!

Liefs, Carmen

Je kunt me ook volgen op Instagram, Facebook & Bloglovin’.

IMG_20140902_100604_resized
——————————————————————
IMG_20140903_095033_resized
Do you want to start your day really good? Begin your morning with a nice bowl of Vanilla Banana Proats. Filled with protein, good carbs and good fats. All totally healthy of course and a kick start for your day! A little reminder; Proats are ‘Protein Oats’. This is how I make my daily oats.

What do you need?
1 banana
70 grams of oats { it can be less if you want too }
5 grams of raw cacao nibs
5 grams of flax seeds
1 scoop Vanilla Whey { 1 scoop = +- 27 grams, I use the brand Cytosport }
250 ml of water.

What do you have to do?
Well, here comes the easy part. Put your oats, raw cacao nibs, flax seeds and Vanilla whey in a little pot and keep stirring. In the mean time you can cut your banana in half. Make little slices of one half of the banana. Once you’ve cut them in slices, you can make pieces of four of them. Put these in the pot and stir.
Now you can add 250 ml of water and put it on the fire. You can put your fire high, but make sure you keep stirring! If you don’t, your oatmeal won’t get nicely thick or it might even burn. When your oatmeal is thick enough, you can but it in a nice little oatmeal bowl. Top it with the other half of the banana.

I used some extra Creamy Peanut Butter from FitnessGuru on my oats! Just to get a little bit of good fats into my breakfast. Of course you can put anything you’d like on your oatmeal, but remember, If it fits your macro’s! Enjoy!

If you don’t have time to make it in the morning. You can also make it the night before. Let it cool off a bit and put it in the fridge for that night. The only thing you have to do the next morning, is put it in the microwave for 2 minutes on 750 Watt and it will taste just as good!

Love, Carmen.

You can also follow me on Instagram, Facebook & Bloglovin’.

IMG_20140902_100604_resized

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s