Fitness & Health, Lifestyle

Facebook & Bloglovin’

IMG_20140605_105545_resized
Hoera! Sinds kort kun je mij ook volgen op Facebook & Bloglovin’!

Door middel van de Facebook pagina wordt jij direct op de hoogte gesteld van nieuwe blogs, foto’s, recepten, reviews en progress. Daarnaast gaat er natuurlijk een super leuke international give away uit zodra de 500 volgers bereikt zijn! Snel volgen dus.

Via Bloglovin’ volg jij eigenlijk gewoon mijn blog. De berichten die ik post zullen direct op jouw account verschijnen en zijn makkelijk te lezen via jouw mobiel of tablet. Download de app en je zult snel op de hoogte zijn van de nieuwe blogs, reviews & recepten!

Je kunt me volgen door op de volgende links te klikken; Facebook & Bloglovin’.

Liefs, Carmen.
cropped-goed1.jpg
——————————————————————————–
IMG_20140605_105545_resized
Hooray! You can also follow me on Facebook and Bloglovin’ now!
Through the Facebook page, you’ll be updated immediately about the newest blogs, pictures, recipes, reviews and progress. Besides this I’ll promise you guys that I will host an awesome international give away once I’ve reached 500 followers on Facebook! Go follow.

Through Bloglovin’ you’ll follow my blog. The new messages I’m posting at my blog will be seen on your Bloglovin’ account the moment I’ll post them. This way you can read the posts every moment you want on your tablet of mobile phone. Download the app and you’ll know about the newest blogs, reviews and recipes as the first person!

You can follow me by clicking on these links; Facebook & Bloglovin’.

Love, Carmen.
cropped-goed1.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s