Fitness & Health, Review

FitnessGuru: OneAmino

IMG_20140826_183047_resized
Laten we het eens even over Aminozuren gaan hebben! Voornamelijk de aminozuren van FitnessGuru; OneAmino. Ik kreeg een aantal proefzakjes opgestuurd met de smaken Appel, Peer en Wilde Aardbei #yieeeeehaaaaa.

Als eerste, wat zijn aminozuren? Aminozuren zijn eigenlijk eiwitten. Nee wacht, ik lieg. Want eiwitten bestáán namelijk uit aminozuren. Meer dan 20 om precies te zijn. Elk aminozuur heeft weer zijn eigen ‘doel‘. Je kunt het een beetje zien als bouwstenen. Aminozuren bestaan eigenlijk uit water, stikstof en zuurstof. Aminozuren zijn essentiëel voor het lichaam, omdat deze ook helpen voor spieropbouw en spierafbraak tegen gaan. Je lichaam maakt zelf ook aminozuren aan, de rest kun je dus aanvullen met de aminozuren van FitnessGuru.

Ik gebruik zelf soms Aminozuren tijdens of na mijn training. Meestal gebruik ik ze alleen bij het hardlopen. Ik drink ze dan vóór het hardlopen en dat helpt een beetje de spierafbraak tegen te gaan plus de verbranding op gang te zetten. Het is de bedoeling dat je het zakje aminozuren mengt met 125 ml water. Ik zou wel de inhoud van het zakje doen trouwens, niet het zakje zelf. Dat heeft wat meer effect.

De smaken vielen mij erg mee. Ik moest trouwens wel even doorbijten, ze zijn namelijk errug zoet! Moest wel even twee oogjes dicht knijpen hoor. De Wilde aardbei is zeker weten mijn favoriet. Niet te zoet, geen nare nasmaak enzovoort. Ik het begin had ik na het hardlopen soms wel eens spierpijn. Sinds ik amino’s gebruik is dit ook veel minder geworden.

Hetzelfde geldt bij een normale kracht training. Dronk ik amino’s tijdens het sporten, dan had ik veel minder spierpijn na de training. Dus ik denk dat dit wel een fijn effect hiervan is. Verder is het ook gewoon een prima aanvulling op je voeding, mocht je moeite hebben met het binnen krijgen van eiwitten. De OneAmino kun je HIER kopen!

Liefs, Carmen
IMG_20140818_073814_resized_1
—————————————————————————————————
IMG_20140826_183047_resized
Let’s talk about amino acids! Mostly the OneAmino from FitnessGuru! They sended me a couple of packages to try for you guys. I tried three flavors; Apple, pear and wild strawberry #yieeeeehaaaa.
At first, what are amino’s? Amino acids are actually protein. No wait, i’m lying. Because protein is made out of aminos. More then 20 to be honest. Every amino has his own ‘goal‘. You can see it as rocks. Amino’s contain water, oxygen and nitrogen. Amino’s are good for every body because they help you to burn muscle but also to prevent muscle demolition. Your body also makes his own amino’s, you can choose to consume the rest by these packages.

Sometimes i use Amino’s during or after my training. Mostly i only take them before my run, this will help me to prevent muscle demolition and to start the fat burning process in the morning. You have to mix the bag with 125 ml of water. I would recommend to open the bag first and mix the inside of the bag with the water, not the bag itself.

I was surprised about the flavors. They all taste veeeery sweet, so i had to tweak my eyes a little bit! The wild strawberry is definitely my favorite. It was not too sweet and it didn’t had a weird taste or something. When i just started running, my muscles were pretty sore the next day. Since i use Amino’s i don’t have this problem anymore to be honest.

The same with my normal workouts at the gym. When i took my amino’s during my training i had the feeling that my muscles recovered faster and my muscle weren’t that sore the next day. Besides this you can also consume the amino’s besides your normal nutrition. If you think it’s hard to consume enough protein, this is a great way! You can buy the OneAmino HERE!

Love, Carmen
IMG_20140818_073814_resized_1

Advertenties

2 gedachten over “FitnessGuru: OneAmino”

  1. Ik zie dat ze nu ook cola smaak hebben. Ik ben wel heel benieuwd. Denk dat ik het ga proberen. Is het te veel als je dan na je training nog een eiwitshake neemt?

    1. Aminozuren zijn vooral goed tijdens een training of voordat je bijvoorbeeld gaat hardlopen zonder ontbijt. Als je ze tijdens een training neemt hoef je niet perse nog een shake erna te nemen, maar het kan geen kwaad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s