Eet, Fitness & Health, Lifestyle, Motiveer

Summercheats

IMG_20140803_095429
Dus, laten we het eens over de zomer gaan hebben. Ik ga in deze blog heel eerlijk tegen jullie zijn. Uiteraard zijn jullie vrij om jullie eigen mening te vormen, maaaar die heb ik ook! Nee hoor, ik ga niks bekennen of vertellen wat jullie nog niet weten, jullie hebben het allemaal al gezien.

De zomer van 2014 kan ik wel omschrijven als ‘vreet zomer’. Ik heb me volledig laten gaan en om eerlijk te zijn ook nauwelijks ergens op gelet. Natuurlijk was ik van plan, voordat de zomer begon, om volop te blijven sporten en gezond te blijven eten. Dit ging goed, tot 30 juni. Ik ging naar Cyprus. Acht dagen all you can eat kun je het wel noemen, heerlijk. Ik heb genoten.

Daarna had ik moeite met back on track komen, dus koos ik ervoor een detox te gaan doen van vijf dagen. Ging super, voelde me daarna ook weer als herboren en het ging eigenlijk weer helemaal goed! Gezond eten ging ook prima, en het sporten ook weer. Daarna kwam Parijs. Een camping, dus je kunt gewoon gezond eten eigenlijk. Heb ik ook gedaan, met 1 cheat dag en 1 cheat meal erbij in.

Ik kwam thuis en toen heb ik het maar op gegeven. Carmen, het is zomer. Geniet, bitch. Dus dat deed ik, uiteraard at ik ook gezond, maar om de 2/3/4 dagen gunde ik mezelf weer een cheat avond. Werkte goed voor me, voelde me er ook totaal niet schuldig over! De sportschool mag dan wel vier weken dicht zijn, ik sport wel! Om de dag loop ik minimaal 7 km hard om te trainen voor de Marktstadrun. Dus aan lichaamsbeweging gelukkig geen gebrek.

Nu zit ik in de laatste week van mijn zomer vakantie en ik ben blij. Waarom? Omdat ik kan terug kijken op een top zomer en ik weet dat als ik straks weer naar school ga, weer volledig terug ben en keihard ga werken voor volgende zomer! Ik heb genoten van de mensen om me heen en de lekkere (en slechte) dingen die er op deze wereld zijn. Ik voel me niet schuldig en ik voel me geen fake fitchick, denk niet ‘had ik dat maar niet gedaan’, maar ik ben blij dat ik ook niet hoef te denken ‘Had ik het nou maar wel gedaan..’

Liefs, Carmen
muffin
——————————————————–
IMG_20140803_095429
So, let’s talk about summer. I’m going to be very honest with you now. Of course you’re free to have your own opinion, but i have one too! No, i’m not going to do any confessions or tell you something you don’t know yet. You’ve all seen it.

The summer of 2014 is kind of a ‘cheat summer’. I completely lost my self control and did not focus on anything to be honest. Of course, when the summer started i wanted to stick to my lifestyle, eat clean, train mean. This went well, ‘till June 30th. I went to Cyprus. Eight days all you can eat. Delicious, i had the best time ever.

Afterwards it was hard for me to get back on track. I choose to do a five day detox. This went well! Felt like i got a second chance and that i could start all over. Healthy eating went fine and working out as well. Then i went to Paris. Stayed at a Camp Side, so you can eat normal, what you eat at home. Did that, including one cheat meal and one cheat day.

I came home and i gave up. Carmen, it’s summer. Enjoy, bitch. So i did, of course it wasn’t all crap. I ate healthy as well for 2/3/4 days but after those days i gave myself a cheat night. Worked well for me and didn’t feel bad at all! The gym might be closed for four weeks, i did work out! I did run 4 times a week, at least a 7k to train for my very first run this September. So no lack of cardio here.

No i’m at my last week of summer break and i’m happy. Why? Because i can look back at a great great summer and i know that when i’m going back to school next week, i’ll be fine, back on track and i’ll work my ass off for next summer! I’ve enjoyed the people around me and the delicious (and bad) food at this planet. I don’t feel guilty and i don’t feel like a fake fitchick, i don’t think ‘I wish i hadn’t done that’, but i’m happy i’m not thinking ‘I wish i did do it..’ as well.

Love, Carmen.
muffin

Advertenties

2 gedachten over “Summercheats”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s