Eet, Fitness & Health, Onbijt

Ovenbaked Oats

Dutch – English
IMG_20140627_081350_resized

Soms is het best wel saai om elke keer hetzelfde soort havermout te eten. Zelf varieër ik wel door er eens een ander Whey smaakje doorheen te doen, of het te toppen met ander fruit. Maar soms is het ook best leuk om eens iets heel anders te doen met je Havermout. Daarom heb ik vanochtend eens ‘Ovenbaked Oats’ gemaakt. Of terwijl; Havermout uit de oven. Super lekker en heel simpel!

Wat heb je nodig?
Ovenbestendig schaaltje

Kokosolie
50 gram havermout
10 gram Whey proteïne
Fruit naar keuze
150 ml water

Wat moet je doen?
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (standje hete lucht). Vet het schaaltje in met een klein beetje kokosnoot olie. Je hebt niet veel nodig, alleen genoeg om het hele schaaltje te bedekken met een dun laagje. Meng vervolgens de havermout en de Whey proteïne in het schaaltje. Als het goed is gemengd kun je het water toevoegen, meng het daarna nogmaals door. Als laatste kun je het fruit toevoegen wat je wilt. Druk het ietsje onder water en onder de havermout. Zet het schaaltje in de oven en laat je oats bakken voor 25 minuutjes.

Geniet van je Ovenbaked Oats!

Veel liefs, Carmen.
IMG_20140430_085705_resized
————————————————————–
IMG_20140627_081350_resized
Somtimes it becomes pretty boring to eat the same type of oatmeal every morning. I like to variate with different Whey flavors or different fruit toppings, but sometimes it’s pretty fun to do something really different with your oats! This morning i made myself a lovely bowl of ‘Ovenbaked Oats’. That means; Oats baked in the oven. Super delicious and easy!

What do you need?
A little baking bowl
Coconut oil
50 grams of oats
10 grams of Whey protein
Fruits own choice
150 ml water

What do you have to do?
Preheat the oven at 200 degrees Celsius. Grease your bowl in with a little bit of coconut oil. You don’t need much, just enough to cover the whole bowl with en little bit of coconut oil. Mix the oats and the whey together in the bowl. If you mixed it well, you can add the water and mix it again. The last thing to do is add a the fruits. Make sure the fruits are a bit underneath the water and covered with a little bit of oats. You can put the bowl into the oven now and bake your oats for 25 minutes.

Enjoy your Ovenbaked Oats!

Much love, Carmen.
IMG_20140430_085705_resized

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s