Diner, Eet, Fitness & Health

Chinese food, a la Carmen.

IMG_20140626_192030_resized
In het tweede pakketje wat ik kreeg van FitnessGuru zaten de Calorie Free Noodles. Deze wilde ik altijd al eens proberen! Ik was heel erg benieuwd naar de smaak, je zou namelijk denken dat Calorie Free Noodles ook gewoon geen smaak bevatten. In de review van mijn FitnessGuru producten kon je al lezen wat ik van de producten vind en hoe ik de Noodles vond. Hierbij een heerlijk receptje waar je de noodles bij kunt eten.

Wat heb je nodig?
100 gram kipfilet

200 gram ongekookte bloemkool
1 grote wortel
Calorie Free Noodles
Ketjap Manis

Wat moet je doen?
Schil de wortel en snijd deze in kleine schijfjes. Stop de bloemkool en de schijfjes wortel in een pan en laat dit 25 minuten koken op laag vuur. Snij de kipfilet in kleine blokjes en kook deze in wat olijfolie of kokosnoot olie. Neem de Calorie Free Noodles uit het pakje en spoel ze even af in koud water (even een vergiet erbij pakken dus). Breng vervolgens in een ander pannetje een klein beetje heet water aan de kook en laat de Noodles hier ongeveer 3 minuten in koken. Ze hoeven alleen maar warm te worden. Giet vervolgens de groenten af en doe deze in een mooie kom. Voeg de kip en de Noodles toe en als laatste een eetlepeltje Ketjap Manis.

Eetsmakelijk!

Veel liefs, Carmen!
fitness-noodles
————————————————————————
IMG_20140626_192030_resized
The second package a received from FitnessGuru contained the Calorie Free Noodles. I always wanted to try these! I was very curious about the taste. You would think that Calorie Free Noodles are pretty tasteless. In the review i wrote about the FitnessGuru products you could already read what i think about the products and how i think the Noodles taste. Here you can find a little recipe including the noodles!

What do you need?
100 grams of chicken

200 grams of uncooked cauliflower
1 big carrot
Calorie Free Noodles
Sweet soy sauce

What do you have to do?
Skin the carrot and cut it into little slices. Put the cauliflower and the carrot slices in a big pan and cook them for 25 minutes. Cut the chicken into small pieces and bake them into some olive or coconut oil. Take the Calorie Free Noodles out of the package and clean them with a little bit of cold water. Cook a little bit of water into another pan and put the Calorie Free Noodles in there, cook them for 3 minutes. The noodles only have to warm up a bit. Put the veggies, the chicken and the noodles in a nice bowl and add a table spoon of sweet soy sauce.

Enjoy!

Much love, Carmen.
fitness-noodles

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s