Fitness & Health, Review

FitnessGuru – Protein bar / Workout log / Calorie Free Noodles.

Dutch – English
IMG_20140626_130217_resized
Yeey! Een tweede pakketje van FitnessGuru! Eindelijk mijn mooie roze WorkoutLog. Ik wil dit boekje al zo graag, en nu mag ik hem eindelijk eens gebruiken. Daarnaast ook de heerlijke Coconut One Whey repen en de Calorie Free Noodles. Ik ben benieuwd! Jullie ook? Lees dan snel verder!

Calorie Free Noodles.
Als eerste de Noodles. Ik was super benieuwd naar de smaak van deze noodles. Ze bevatten namelijk geen calorieën ( ja oké 8.. ) dus je zou denken dat het volledig smaakloos is. Ondanks dat er inderdaad niet veel smaak aan de noodles zit, vind ik ze niet volledig smaakloos. Ik vond ze om eerlijk te zijn heel erg lekker! Ik heb de noodles gegeten met bloemkool, kip, wortel en een beetje ketjap manis om het een beetje Chinees te maken (dit recept komt online ; 2 juli 13:00). Ze zijn heel erg makkelijk in gebruik. Ze hoeven namelijk alleen maar afgespoeld te worden en warm gemaakt te worden. Dit is met 3 minuutjes gepiept. Je kunt de noodles zelfs verwarmen in de magnetron door wat gaatjes in de bovenkant te prikken. Ik zeg; bestellen! Dat doe je door HIER te klikken.

fitness-noodles
One Whey Coconut reep.
Alsof ze het wisten. Kokosnoot. Als er iemand hier verslaafd is aan kokosnoot dan ben ik dat wel. Dit kon dus alleen maar goed zijn. En ja hoor, sensatie. Ik was bang dat de reep een beetje bitter zou zijn, maar hij was werkelijk waar goddelijk! De reep heeft ook een beetje pure chocola over zich heen en aan de binnenkant lijken er kleine stukjes kokosnoot te zitten. Hij is dus ook een beetje crispy. De reep bevat 16 gram eiwitten wat dus prima is als tussendoortje en als post workout. De smaak is echt heerlijk en hij is een beetje level verslavend zeg maar. Wil je de reep bestellen? Klik dan HIER.

one-whey-bar-coconut
WorkoutLog.
We bewaren het beste voor het laatst natuurlijk. De Workoutlog. Dit super handige boekje is een prima steun voor jouw workouts. Ik maakte zelf altijd voor mijn training altijd een lijstje met oefeningen, sets en herhalingen die ik wilde doen. In dit boekje kun je het super overzichtelijk aangeven. Cardio of kracht, het maakt niks uit! Het staat erin. Je kunt zelfs in het boekje aangeven wat je voor, tijdens of na je workout hebt gegeten! Super handig dus. Naast deze gegevens kun je ook je eigen statestieken aangeven zoals je eigen gewicht, lengte en motivatie of  hoeveel je gelift hebt in de gym. Ik ben super fan! Wil je dit boekje ook? Klik dan HIER.

fitnessguru-workout-log-pink
Ik ben heel erg blij dat ik deze producten heb mogen testen en hier een review over heb mogen schrijven voor FitnessGuru. Misschien ontvang ik wel meer pakketjes in de toekomst, dan zal er zeker nog een review of wat nieuwe recepten komen! Vanaf € 49,- is verzending gratis. Twijfel dus niet, en sla snel in!

Veel liefs, Carmen. 
IMG_20140627_081350_resized
——————————————————————-
IMG_20140626_130217_resized
Yeeeeey! My second FitnessGuru package arrived! Finally i’ve got my beautiful pink WorkoutLog. I wanted this little book for such a long time and now i finally can try it. Besides i could try the delicious Coconut One Whey bar and the Calorie Free Noodles. I am very curious. You too? Read the rest of the blog!

Calorie Free Noodles.
At first, the Noodles. I was very curious about the taste of the noodles. They contain zero calories ( well ok, 8…) so you would think that they are pretty tasteless. Even though they don’t have much taste, i don’t think they are completely tasteless! I actually liked them pretty bad! I ate the noodles with chicken, cauliflower, carrot and a little bit of sweet soy sauce to make it Chinese ( this recipe will be published; 2 July 13:00 ). They are very easy to use. Clean them, cook them. 3 minutes of time. You can even heat the noodles in the microwave by cutting some wholes into the package. I would say; order them! You can order them by clicking HERE.

fitness-noodles
One Whey Coconut Bar.
Like they knew. Coconut. If somebody here is truly addicted to coconut, it’s me. This had to be good. And yes, sensation. I was afraid that the bar would taste a bit bitter, but noooo it was just delicious! The bar is covered with a bit of dark chocolate and it seems like there are some little pieces of coconut at the inside of the bar. The bar is a little bit crispy as well. The bar contains 16 grams of protein which means it’s a fine bar as a snack but also great as a post workout. The bar tastes delicious and it becomes kind of an addiction. Want to order the bar? Click HERE.one-whey-bar-coconut
WorkoutLog.
We save the best for last. The Workoutlog. This super easy and usefull book is a great support for your workouts. I used to make my own schedules before my workouts where i wrote down the exercises, sets and repeats i wanted to do. In this book it’s really easy to write all of this down. Cardio or Strength, it doesn’t matter! You can write it down in the book. You can even write down what you’ve eaten before, during or after the workout. Easy peasy. Besides this you can also write down your own statistics like your weight, height en motivation or how much you’ve lifted at the gym. I’m a huge fan! Want to have this workoutlog as well? Click HERE.

fitnessguru-workout-log-pink
I am very happy that i was chosen to test the FitnessGuru products and write reviews about it for my followers. Maybe i’ll receive more packages in the future, then i’ll be more then happy to write more reviews or new recipe’s with their fantastic products! Free shipping from € 49,-! So don’t hesitate and order soon!

Much love, Carmen.
IMG_20140627_081350_resized

Advertenties

2 gedachten over “FitnessGuru – Protein bar / Workout log / Calorie Free Noodles.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s