Fitness, Fitness & Health, Health, Workout

Legday

IMG_20140623_092822
De laatste paar weken plaatste ik op Instagram wat foto’s waarop mijn benen er toch best wel mooi uitzagen, al zeg ik het zelf. Gelukkig waren jullie dit wel met mij eens, want ik kreeg een lading aan positieve reacties! Heel erg bedankt hiervoor! Ik kreeg veel vragen over welke oefeningen ik nou allemaal doe voor mijn legs&booty. Bij deze; mijn legday.

Vaak maak ik gebruik van Supersetjes. Dat betekend dat ik 2 oefeningen meng, 1 x 10 de ene oefening, 1 x 10 de andere oefening. Dit doe ik 4x achter elkaar zonder rust en daarna neem ik pas 60 seconden rust. LET OP: Doe dit niet met té veel gewicht. Dit is namelijk best wel heel erg zwaar en intensief, neem je te veel hooi op je vork dan crash je for sure.
Benen Engels
Zoals je ziet is het een hele lijst. Doe ik dit allemaal in één workout? Nee. Afwisseling is heel erg belangrijk, daarom pak ik vaak een aantal oefeningen voor de ene week en een aantal oefeningen in de andere week. Heeeeel soms lukt het me om ze allemaal te doen, maar dat is alleen als ik preworkout op heb haha!  Ik maak voor mijn workouts altijd een schemaatje met oefeningen die ik wil doen. De squats zitten hier overigens wel altijd in. Ik zorg dat mijn workouts niet langer duren dan 1,5 uur. De ene keer is het dus maar een uurtje, de ander keer ietsje langer. Voor foto’s van de oefeningen kijk even onderaan de pagina!

Veel liefs, Carmen.
—————————————————————–
IMG_20140623_092822
The last couple of weeks, i posted some pictures on Instagram from myself. On those pictures my legs looked pretty long and beautiful. Luckily i got lots of compliments about my legs. Thank you all so much for the sweet words! Besides the compliments i also got a lot of questions about my leg exercises! Therefore; my legday.

I often do SuperSets. That means that i combine two exercises, 1 x 10 the one exercise and 1 x 10 the other exercise. I repeat this 4 times without rest and afterwards i take 60 seconds rest. WATCH OUT: Don’t use too many weights. It’s pretty heavy and intense, if you want to lift too heavy, you might crash or get injuries.
Benen Nederlands
As you can see, it’s a pretty big list. Do i do this all in one workout? No. It’s very imporant to add some variation to your workouts. Mostly i pick a couple of exercises in one week and some others in the other week. When i am pretty fast, i can manage to do all of it. But i guess that’s only when i used pre workout haha! I always make a little schedule before my workouts with exercises i want to do. I always do squats though. My workouts only take maximum 1,5 hours. Sometimes just 1 hour, and sometimes a little bit longer. For pictures of the exercises, check out the bottom of the page!

Much love, Carmen.

Exercises;
Squats

Squat
hip-thrust1
Hip Thrust
deadlifts-workout
Dead lift
Good-Mornings
Good mornings
Hip extension machine
Hip extension machine
walking-lunge
Walking lunges

cable-machine-standing-leg-lifts
Cable lateral leg raise
CABLE-HIPADDUCTION
Cable adduction

Leg_Press_Machine
Leg press

leg extension
Leg extension
abductor machine
Abduction machine
hipadductor1
Adduction machine

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s